İnşallah bakalim başımın etini yiyor bazıları araba araba diye@gefonax bol sans bazı gunler bazı maclar gol yagıyor öyle Bi gun olacak ve bu 30k yı indireceksin bakalım :)
Aynen aslında Bi gune yaymak yerine belirli liglere girilebilir ek olarak usl mukemmel ust bitti mesela bu haftaBolivya , kuzey irlanda ve galler bu üc ligden maclar al hocam :)
İrlandadaki maç çıkmadı sitede hatta irlanda ile ilgili hiçbir lig yok sitede normalde auxerre yerine shamrock 3.5 üst olcaktiBolivya , kuzey irlanda ve galler bu üc ligden maclar al hocam :)
Mukkemmelmi bu hafta ev parasi bırakanlar var orayaAynen aslında Bi gune yaymak yerine belirli liglere girilebilir ek olarak usl mukemmel ust bitti mesela bu hafta
Hocam mls degil usl liginden bahsediyoruz cumartesi gece efsane gol cıktı hatta 2.5 ust 1.85 den alacak ken 4.5 ust bitti :) alamadık tabikiMukkemmelmi bu hafta ev parasi bırakanlar var oraya
Mukkemmelmi bu hafta ev parasi bırakanlar var oraya
Ha ben mls anladim :)Hocam mls degil usl liginden bahsediyoruz cumartesi gece efsane gol cıktı hatta 2.5 ust 1.85 den alacak ken 4.5 ust bitti :) alamadık tabiki
Ilk mac gelmiş hadi bakalım :)Manuya guvenmedigim icin dusuk orandan iskoclari aldim sansimiz bol olsun bakalim Ekli dosyayı görüntüle 24840 Ekli dosyayı görüntüle 24841
Son dakika gol iyi oldu ama zor gibi bakalim60 2-0 70 3-0 80 3-1 90 4 -1 hadi hayirli olsun:)