darkstarry
Üye
- 17 Haz 2018
- 531
- 60
Senin sayfanda acılması bile kazanamaya yetiyor :)@Bavarian konu yanlış yere açılmış taşıyabilir misin sana zahmet
nazar değeceksiniz lose lose gelecek sonraSenin sayfanda acılması bile kazanamaya yetiyor :)
Aman nazara gelme :) neyse gelirse bi hamam yaparız ben gidicem de yanıma biri daha lazım :)nazar değeceksiniz lose lose gelecek sonra
sheva dün kaybetseydi maç sonu giderdinizde oda wonladıAman nazara gelme :) neyse gelirse bi hamam yaparız ben gidicem de yanıma biri daha lazım :)
Parayı buldu ya gelmez o daha :) isin ilginc yanı gecen hafta hamama gidecektik iptal ettik belki ondan basımıza bunlar geldi :)sheva dün kaybetseydi maç sonu giderdinizde oda wonladı
benimde hevesim kursağımda kaldı 3 iş günü inceleme diye bekletiyor bets10Parayı buldu ya gelmez o daha :) isin ilginc yanı gecen hafta hamama gidecektik iptal ettik belki ondan basımıza bunlar geldi :)
Cozulur ya sıkıntı yapmabenimde hevesim kursağımda kaldı 3 iş günü inceleme diye bekletiyor bets10
bets10 olmasa korkardım da koskoca bets10 da diğer bürolar gibi yaparsa daha oynamam canlıdanCozulur ya sıkıntı yapma