Kizgin surat attim bunlar dayaktan anlar sert sert wonluyalim ;)Ekli dosyayı görüntüle 26665
Bu geceyi won atlatirsak gündüz çok iyi şeyler olabilir :) full 18k veriyor. 6 ve üzeri tutarsa takip edenler arasından 5 kisiye şans parasi verelim.
Valla bizde ona uğraşıyoruz bakalim bu sefer yüksek hissediyorum :)Bol şans şu 8/8 i yapalım artık
Şu kupona trabzon maçına ms1 ve üst veya 3.5 üst de yakışırmış amaValla bizde ona uğraşıyoruz bakalim bu sefer yüksek hissediyorum :)
Haha ajaxtan yatarsa ondan alcam parasını zaten hiç içime sinmedi o maç sagolsun aklimiza soktu bakalim :)@fyuksek diss at hemen
Sans parana kurban 8/8 yapta amaannn ;)Ekli dosyayı görüntüle 26665
Bu geceyi won atlatirsak gündüz çok iyi şeyler olabilir :) full 18k veriyor. 6 ve üzeri tutarsa takip edenler arasından 5 kisiye şans parasi verelim.
Var zatenŞu kupona trabzon maçına ms1 ve üst veya 3.5 üst de yakışırmış ama
Ben yatıyorum dallas sendeKizgin surat attim bunlar dayaktan anlar sert sert wonluyalim ;)
ben de kuponlarına bakarken dedim ki bi maçını ekleyeyim 3lü kombinesinden 2 maçı es geçtim leverkusene oynadım yattıHaha ajaxtan yatarsa ondan alcam parasını zaten hiç içime sinmedi o maç sagolsun aklimiza soktu bakalim :)
dayı jetonun var mı paparaya giremiyorum yarın atayım sanaHataya çıkan o orani hiç anlamadım bana göre günün kalesi. Giresun geçen sene karabugu bile yenemiyordu bu sene düşerler hatayin kadro mukkemmel.
Ben o mac basliyana kadar iki sefer yatar kalkarim :) gececi genc tayfa var onlar halleder biz sabah gorevi devraliriz ;)Ben yatıyorum dallas sende
Yok dostumdayı jetonun var mı paparaya giremiyorum yarın atayım sana
Tanıdık göz doktoru var mı hocam durumum ciddi sanırımVar zaten
3.5 üst eklemiş dayıTanıdık göz doktoru var mı hocam durumum ciddi sanırım