helal olsun valla guzel secenek olmus tebrikler burnley acisi cikti ;)Ve WON
Aynen dostum burnleye 200 gitti de gece nba de takozladık o kötü olduhelal olsun valla guzel secenek olmus tebrikler burnley acisi cikti ;)
Sendemi oynuyon nba hic sevmiyorum bir gunleri digeri tutmuyo neyse bugun cikarirsin onlarida umarim iyi basladin iyi bitir gunu :)Aynen dostum burnleye 200 gitti de gece nba de takozladık o kötü oldu
Hastalık gibi ya ben daha çok basketbol takılırımSendemi oynuyon nba hic sevmiyorum bir gunleri digeri tutmuyo neyse bugun cikarirsin onlarida umarim iyi basladin iyi bitir gunu :)
sikinti orda iste o bendede var kasa varsa sevmesemde bilmesemde oynarim ligler bittiginde kriket oynadigimi biliom 1 gun surdu bitmesi :)Hastalık gibi ya ben daha çok basketbol takılırım
Basketinde heyecanı bir başka oluyor amasikinti orda iste o bendede var kasa varsa sevmesemde bilmesemde oynarim ligler bittiginde kriket oynadigimi biliom 1 gun surdu bitmesi :)
aynen oyle hem beklemesi hem izlemesi daha zevkli oluyor hele bide nba de per per yakalamaya basladinmi oo senden iyisi yok :)Basketinde heyecanı bir başka oluyor ama