Başarılı oyuncu patric evra gutbol karıyerıne son noktayı koydu işte bıze bıraktıgı bu güzel video izlemeye değer
Başarılı oyuncu patric evra gutbol karıyerıne son noktayı koydu işte bıze bıraktıgı bu güzel video izlemeye değer
Vasatla vasatın bir tık üstü bir bekti. Türkiye'de bek yetişteremediğimiz için biz altın görüyorduk ... Bek Marcelodur , Alvesdir , Ramosdur :)
oyunculugundan daha renklı bır vıdeo olmus en azından :)
Bak kimse bilmez ama bek dario srna dır @razor12Vasatla vasatın bir tık üstü bir bekti. Türkiye'de bek yetişteremediğimiz için biz altın görüyorduk ... Bek Marcelodur , Alvesdir , Ramosdur :)
Bak kimse bilmez ama bek dario srna dır @razor12
Hücum yönü daha zayıftı Srna'nın .
Ayrıca Srna'yı bilmeyende ne bileyim kupon filan yapmasın :)
Srna yavaş bi bekti, Ramos bek olarak başlasa da stoperde daha iyi, 2010 yılındaki Maicon'u bilenler bek tanımını anlarlar.
Carlos, Ashley Cole, Sagna, Zabaleta, Dani Alves, Marcelo ve Evra en iyi beklerdendir.
Örn: DiagneSahada varolamayanlar sosyal medyada şovmen zaten :) o kadar da olsun by tipster :)
Örn: Diagne
Muhteşem örnek :) Diagne gitmezse Beinsports üyeliğini iptal ederim :) 3 aydır boşa para ödüyoz zaten çok koydu :)
Diagne out Falcao in :)Muhteşem örnek :) Diagne gitmezse Beinsports üyeliğini iptal ederim :) 3 aydır boşa para ödüyoz zaten çok koydu :)
b u seferde falcao gelmezse zaten cl de bızden bısey beklemem net fark yerız gol uretecek adam olmayınca defansta dırencı bı yere kadar saglayacak onemlı yanı babel falcao onyekuru belhanda feghoulı ucarızDiagne out Falcao in :)
Diagne out Falcao in :)
b u seferde falcao gelmezse zaten cl de bızden bısey beklemem net fark yerız gol uretecek adam olmayınca defansta dırencı bı yere kadar saglayacak onemlı yanı babel falcao onyekuru belhanda feghoulı ucarız
onyekuru kaldı denılıyordu en son tekrar kıraldık felan denıyordu bı kaç gundur takıp etmedım gelen gıdenı gelen olmadı gercıde falcao ya yogunlastımOnyekuru yok umutum böyle mi takip ediyosun aaaaa :)
onyekuru kaldı denılıyordu en son tekrar kıraldık felan denıyordu bı kaç gundur takıp etmedım gelen gıdenı gelen olmadı gercıde falcao ya yogunlastım
teteh de çok iyi evet falcao muhtemel 3 yıllık anlaşma olucak teteh hızlı da oyuncu ıkısı bırden gelıyormus bıde :)Falcao 2 senelik forvet , keşke Tetteh gelse de namussuz gelmiyor işte :( 10 sene forvet aramayız