Girersin sıkıntı olacağını düşünmüyorum sonuçta kimse passoligi kontrol etmiyor. Hatta uygulamayı indir uygulamadaki QR kod ile gir.Ayın 7 sindeki Süper kupa maçına gitmek istiyorum ama Passoligim yok . Başkası adına passolig ile girebilirmiyim ?
Giremezsin baskan. Okutucular var polisler zor yani. Anlarlar ceza yersin. Alisamiyenin önüne git alirsin biletAyın 7 sindeki Süper kupa maçına gitmek istiyorum ama Passoligim yok . Başkası adına passolig ile girebilirmiyim ?
Girebilirsin farketmezAyın 7 sindeki Süper kupa maçına gitmek istiyorum ama Passoligim yok . Başkası adına passolig ile girebilirmiyim ?
Meto dün ne oldu la kuponlarYada baskasinin pasoligi galatasaray ise kesin girersin diye dusunuyorum.. bakmiolar tipe fakat tcde istemisti benden
normalde Qr okutsan bile turnikenin arkasında küçük bi ekran var polis ordan bakıyor bilgilerine fotoğrafın dahi çıkıyor şansa girmişsinizdirValla mobil uygulamayla kaç defa girdim hiç kimse vay vatandas sen kimsin diye sormadı. Okuttum geçtim
Çok fazla incelemiyor be bro cezayı göze alırsan denenebilir bişeynormalde Qr okutsan bile turnikenin arkasında küçük bi ekran var polis ordan bakıyor bilgilerine fotoğrafın dahi çıkıyor şansa girmişsinizdir
Giremezsin bosuna zaten bloklara girerjen bidaha kontrol var ust bas felan kinlikArkadaşlar passolig Ankagücü passoligi stadta Eryaman stadı zaten
Tek gol faciasi..Meto dün ne oldu la kuponlar
Süper kupada passolig Farketmiyor diye biliyorum. Aslında kendine çıkartsan 5 dkni almaz :)Arkadaşlar passolig Ankagücü passoligi stadta Eryaman stadı zaten
Ben yoktum bro ondan :p yoksa 90 da olsa gelirdiTek gol faciasi..
Cin iyi gelir insallah
Süper kupada passolig Farketmiyor diye biliyorum. Aslında kendine çıkartsan 5 dkni almaz :)
Sanmiylrum 2 haftada geldiHemen gelir mi ?
Gelmesine gerek yok mobil uygulamadan satın alabilir ve girebilirsinHemen gelir mi ?
Evet bazen karti yollamiolar cunku siapris et onaylansin girersin uygulamadanGelmesine gerek yok mobil uygulamadan satın alabilir ve girebilirsin