messi ve suarezın boyle golu var sen bıraz cahıl kalmıssın o zaman kardeş kaç kez tartısıldı hatta bu pozısyon vsOlurmuş..yeni ogrenndik
Bugün youtubede dolaşırken gördüm...penaltı atışında arkadaşına pas vererek gol atılabiliyor..
Bunu biliyomuyduk
Messi suarez e yapmıstı gecen seneOlurmuş..yeni ogrenndik
Bugün youtubede dolaşırken gördüm...penaltı atışında arkadaşına pas vererek gol atılabiliyor..
Bunu biliyomuyduk
Futbolu daha çok izlemeni tavsiye ederim :)Olurmuş..yeni ogrenndik
Bunu biliyomuyduk
dene bakalım pas atmayı hemen yanındakı adama faul ıptal oluyor mu olmuyor potaya degdırmesı lazımkı ordan arkadasına pas atma sansı lebron felan olması lazım kendı topunu kendı alıp 3 luk atanı gordum o problem degılde arkadasına dogru atması bı ıhtımalde alley oop yaptıranı gormedım henuz bilmemesi önemlı degıl bu arada burda hepımız bahısle ılgılıyız yanı bılmemek degıl ogrenmemek ayıp neyse bu yazımdan sana salladıgımı felan dusunme sadece yorumuna bende yanıt vermek ıstedımkı umuyorum sende cevap verırsen bu sekılde verırsın reyız bazen yanlıs anlasılabılıyorumNe var yani bilmeyebilir . Peki siz basketteki serbest atışta pas da verildiğini biliyor muydunuz ? Alley oop bile oluyor bu şekilde
evet kardeşim benim yazdığım tamamen uydurma öyle bir kural zaten yok ama dediğin gibi yanlış anlaşılıyorsun bazen hani arkadaşı savunmak vs değil bu cümlelerim ama 100 kişiden belki de 90 ı Messi Suarez paslasmasi olmasa bilmiyordu bu kuralı yani bilmemesi normal arkadaşın hani bu çift sarı kartın kırmızıya dönüşmesi gibi normal bir bilgi değil münakaşa değil bu yanlış anlama zaten öz eleştiri de yapmışsın cümlelerim yanlış anlaşılıyor diye ama bana yazsan cahil kalmışsın diye ben yanlış anlardım dostum. Yaşın bildiğim 21 22 cümlelere dikkat edersek zaten sorun yok . Ha bilginin yaşı olmaz o ayrı bilmediğim senin bildiğin elbette çok şey vardırdene bakalım pas atmayı hemen yanındakı adama faul ıptal oluyor mu olmuyor potaya degdırmesı lazımkı ordan arkadasına pas atma sansı lebron felan olması lazım kendı topunu kendı alıp 3 luk atanı gordum o problem degılde arkadasına dogru atması bı ıhtımalde alley oop yaptıranı gormedım henuz bilmemesi önemlı degıl bu arada burda hepımız bahısle ılgılıyız yanı bılmemek degıl ogrenmemek ayıp neyse bu yazımdan sana salladıgımı felan dusunme sadece yorumuna bende yanıt vermek ıstedımkı umuyorum sende cevap verırsen bu sekılde verırsın reyız bazen yanlıs anlasılabılıyorum
tesekkur ederım evet belkıde senın yazdıgın bılgılerı dogru dıye bılen arkadaslar ınanlar bıle olacaktır ama bunu keske vıdeo ıle atıp yazmasa veya bu vıdeoyu ılk defa gordum dese belkı de normal anlasılırdı ama bazen yazılanlar troll olarak anlaşılabılıyorevet kardeşim benim yazdığım tamamen uydurma öyle bir kural zaten yok ama dediğin gibi yanlış anlaşılıyorsun bazen hani arkadaşı savunmak vs değil bu cümlelerim ama 100 kişiden belki de 90 ı Messi Suarez paslasmasi olmasa bilmiyordu bu kuralı yani bilmemesi normal arkadaşın hani bu çift sarı kartın kırmızıya dönüşmesi gibi normal bir bilgi değil münakaşa değil bu yanlış anlama zaten öz eleştiri de yapmışsın cümlelerim yanlış anlaşılıyor diye ama bana yazsan cahil kalmışsın diye ben yanlış anlardım dostum. Yaşın bildiğim 21 22 cümlelere dikkat edersek zaten sorun yok . Ha bilginin yaşı olmaz o ayrı bilmediğim senin bildiğin elbette çok şey vardır
Tabi troll mesajlar da yok değil bilgiyi yaymak güzeldir bu konu da birilerine faydalı olur umarımtesekkur ederım evet belkıde senın yazdıgın bılgılerı dogru dıye bılen arkadaslar ınanlar bıle olacaktır ama bunu keske vıdeo ıle atıp yazmasa veya bu vıdeoyu ılk defa gordum dese belkı de normal anlasılırdı ama bazen yazılanlar troll olarak anlaşılabılıyor