Nereye yatircaksinki kardeşimMerhaba arkadaşlar isbanktan paparaya yatırım yaptık fakat askıda gözüküyor müşteri hizmetlerini aradım bildirdim gün içinde çözüleceği söylendi paparasinda 50 TL olup atabilecek var mı? Banka yoluyla havale veya eft yapıcam gönderecek arkadasa
biliyosun abi beniMerhaba arkadaşlar isbanktan paparaya yatırım yaptık fakat askıda gözüküyor müşteri hizmetlerini aradım bildirdim gün içinde çözüleceği söylendi paparasinda 50 TL olup atabilecek var mı? Banka yoluyla havale veya eft yapıcam gönderecek arkadasa
FreybeteNereye yatircaksinki kardeşim
Aynen kardeşimbiliyosun abi beni
Başka forumlarda karıştırdın herhalde burayı gayet yardimlastigimiz arkadaşlar oldu :)valla arkadaşlar yardımcı olabilirim ancak bana havale yaparsın bende paparana atarım diğer türlü kimse kolay kolay yardım etmez kardeşim bu arada bende ksk gümüşpala dan :d
takıldığım bura ile beraber 3 forum var hemen hemen her forumda aynı şeyler döner kardeş bu yüzden insanlar yardımlaşmanın ne olduğunu bilmezler bu foruma da @asosyal abimin tavsiyesi üzerine geldim umarım sorununu çözersin bu arada banka askıda kalan ödemeleri genelde sat 5 veya 6 dan sonra hesabına geri öder ama o askı değil havuzdurBaşka forumlarda karıştırdın herhalde burayı gayet yardimlastigimiz arkadaşlar oldu :)
ben gönderim ?Merhaba arkadaşlar isbanktan paparaya yatırım yaptık fakat askıda gözüküyor müşteri hizmetlerini aradım bildirdim gün içinde çözüleceği söylendi paparasinda 50 TL olup atabilecek var mı? Banka yoluyla havale veya eft yapıcam gönderecek arkadasa
hızır yardıma koşarben gönderim ?