M
maxaljin
Misafir
25 TL'miz dün gelmiş. Sanırım her ay bi' 200 TL iade alıyoruz. Misler gibi. :)
Aga konusu açılmışken bu kartın aylık ücreti var mı? Bir de hangi atm lerde geçerli ve çekim yapılırken kesinti olayı oluyor mu? Son olarak güzel modum maksimum günlük ne kadar çekimi var atm den25 TL'miz dün gelmiş. Sanırım her ay bi' 200 TL iade alıyoruz. Misler gibi. :)
Ekli dosyayı görüntüle 47905
bu nedir hocam25 TL'miz dün gelmiş. Sanırım her ay bi' 200 TL iade alıyoruz. Misler gibi. :)
Bütün ATM'ler de geçerli. Aylık kart ücreti, kartı kullandığın her ay sadece 1 TL.Aga konusu açılmışken bu kartın aylık ücreti var mı? Bir de hangi atm lerde geçerli ve çekim yapılırken kesinti olayı oluyor mu? Son olarak güzel modum maksimum günlük ne kadar çekimi var atm den
Papara Card kampanyası dostum.bu nedir hocam
Kampanyalar kısmında göremedim, ne zaman geliyor bu iadesi :rolleyes:25 TL'miz dün gelmiş. Sanırım her ay bi' 200 TL iade alıyoruz. Misler gibi. :)
Kampanya şartlarında ne zaman geleceği yazıyor.Kampanyalar kısmında göremedim, ne zaman geliyor bu iadesi :rolleyes:
eyvallah teşekkür ederimBütün ATM'ler de geçerli. Aylık kart ücreti, kartı kullandığın her ay sadece 1 TL.
Edit: Maksimum çekimi yok ama çekim de belli bir kesinti alıyor pek dişe dokunmayacak şekilde. Site de oranları vardır.
Kampanyayı göremedim ki direk Kahve çiçek sinema falan var ama restoranı göremedimKampanya şartlarında ne zaman geleceği yazıyor.
en altta yazıyorKampanyayı göremedim ki direk Kahve çiçek sinema falan var ama restoranı göremedim
O yüzden görememişim anlaşıldıRestoran kampanyası son imiş arkadaşlar. Güncel kampanyalara şuradan ulaşabilirsiniz;
Paradan iyisi Papara
Gündelik kullanan adamın başına bir şey geleceğini sanmıyorum. Ben bütün alışverişlerimi bununla yapıyorum. Kısaca hesap bilfiil aktif. Bu şekilde kullanımın izahı da olur sorun da olmaz diye düşünüyorum.@maxaljin biz paparayı bırakalım diyoruz sen bizi iceri cekiyorsun :)
Bu kartı kullanandan 3.4 gelen paradan kesintiyi aliyorlar mı. 20 gunde 200 liradan fazla kesinti olduGündelik kullanan adamın başına bir şey geleceğini sanmıyorum. Ben bütün alışverişlerimi bununla yapıyorum. Kısaca hesap bilfiil aktif. Bu şekilde kullanımın izahı da olur sorun da olmaz diye düşünüyorum.
Aga güzel düşünüyorsun da bu vicdansizlar bakmıyor izaha. 7k cezam var bak samimi söylüyorum gerekçe yok 2018 yılında yapılan havale demiş. Gün,tarih,saat,isim,hesap no tek bir ibare yok. Senin dediğin hukuken de doğru mantıken de doğru ama işte anlatamıyoruz derdimizi bunlaraGündelik kullanan adamın başına bir şey geleceğini sanmıyorum. Ben bütün alışverişlerimi bununla yapıyorum. Kısaca hesap bilfiil aktif. Bu şekilde kullanımın izahı da olur sorun da olmaz diye düşünüyorum.
Alıyorlar.Bu kartı kullanandan 3.4 gelen paradan kesintiyi aliyorlar mı. 20 gunde 200 liradan fazla kesinti oldu
Aslında basit çözümleri var da enerjin olacak uğraşmaya.Aga güzel düşünüyorsun da bu vicdansizlar bakmıyor izaha. 7k cezam var bak samimi söylüyorum gerekçe yok 2018 yılında yapılan havale demiş. Gün,tarih,saat,isim,hesap no tek bir ibare yok. Senin dediğin hukuken de doğru mantıken de doğru ama işte anlatamıyoruz derdimizi bunlara
Affeder mi :)Bu kartı kullanandan 3.4 gelen paradan kesintiyi aliyorlar mı. 20 gunde 200 liradan fazla kesinti oldu
KomadaSinema kampanyası ödülü Maxalin e noldu yav kaçırdım mı