Bikere aldıkta ikisi kaldıArkadaşlar daha önceden pandemi ödemesi alanlara tekrardan banka hesaplarına veya ptt ye sosyal bakanlığı bin lira birkez daha ödeme yaptı.daha önceden bankadan aldıysanız banka hesaplarınızı kontrol edin
Evet şimdi sordum arkadaşıma bankaya yatmıştı benim postaneye arkadaşımın banka hesabında varmış parapandemi 1ve 2 fazlarda destek 1000 lira alanlara yani tüm pandemi destek parası alanlara birkez daha 1000 lira para verildi.banka hesabından çekenlere aynı hesaba ptt den çekenlere ptt den alıcak şekilde yatırldı.alan arkadaşlarım oldu bugün
3. fazdan almıştı annem 1 hafta önce tekrar mı alıcak şimdihayrlı olsun kardeşim.birçok kişinin haberi yok.faydam olsun dedik bayrama istinaden
Rolling geliyor mu bu seferEvet şimdi sordum arkadaşıma bankaya yatmıştı benim postaneye arkadaşımın banka hesabında varmış para
ne diyerek alıcaz bayram harçlığıdır o bence öyle bir söyletin vardıevet.doğru
Bayramdan sonraRolling geliyor mu bu sefer
bekleyoz probacBayramdan sonra
valla eğer öyleyse bende kalan borcumu kapatırım çok güzel haber sağol brom :)alan herkesin ihtiyacını karşılaması dileğiyle.çünkü kredi çekip şans oyunlarına gömdüler paraları veya gömdük .inşallah ufakda olsa ihtiyacı olanlara bir nebze ferahlatıcı olur