- 4 May 2018
- 962
- 622
Cepbank konusunda deyinme yapmak istiyorum A Sitesi olur B sitesi olur
cepbank tavsiye etmiyorum dış saha ekipmart site içi hesablarınıza tutarlarınızı geçebilirde geçmeyebilirde tamamen insiyatife kalan durumlardan ibare
Sonradan Problemler yaşamayın
Forum saybi sponsor bu gibi yaşanan sorunlardan site saybi elinden geleni yapar lakin bazen olumsuz geri dönüşlerde doğabilir Buranın @Dede saybinede hak verin yani beyler Başka yöntemler tercih edebilirsiniz.yatırımlarda
bunları nerden biliyosun diyecek diyede kendinize sorgulama yaparsanız
zamanında yıllar önce bir sitenin iç finans hizmeti sağladım yıllar olmuştu
Cepbank çalışanları zaman zaman boşluklardan faydalanıp paraları cebe atma durumları oluyodu bu yüzden tavsiye etmiyorum sizler için diyorum arkadaşlar
Kimi alnının terinden yatırım sağlıyo
Canlarınız yanmasın saygılar
cepbank tavsiye etmiyorum dış saha ekipmart site içi hesablarınıza tutarlarınızı geçebilirde geçmeyebilirde tamamen insiyatife kalan durumlardan ibare
Sonradan Problemler yaşamayın
Forum saybi sponsor bu gibi yaşanan sorunlardan site saybi elinden geleni yapar lakin bazen olumsuz geri dönüşlerde doğabilir Buranın @Dede saybinede hak verin yani beyler Başka yöntemler tercih edebilirsiniz.yatırımlarda
bunları nerden biliyosun diyecek diyede kendinize sorgulama yaparsanız
zamanında yıllar önce bir sitenin iç finans hizmeti sağladım yıllar olmuştu
Cepbank çalışanları zaman zaman boşluklardan faydalanıp paraları cebe atma durumları oluyodu bu yüzden tavsiye etmiyorum sizler için diyorum arkadaşlar
Kimi alnının terinden yatırım sağlıyo
Canlarınız yanmasın saygılar