Aynı duygular içinde devam ediyorElhamdülillah kardeşim halimize şükür binlerce kez, öyle böyle geçiyor hayat senin hayatın nasıl
Her gecenin ardı sabahtır zaman herşeyin ilacıdır elbet güneşli günler gelirkeşke su bahıs ortamındakı gıbı guzel hayatlar yasayabılsek ömrüm hastanede gecıyor benım unı ıcın calısıyorum ustune ailevi sorunlar vs vs bu yuzden zaten bırazda bu ortamda bulundugum için mutluyum dertlerı sıkıntıları unutturuyor
saygıda bizden abi:):cautious:islerin rast gitsinSgk primlerim tamam eşşek gibi çalıştık zamanında şimdi yaşı bekliyoruz forumda kimsenin kalbini kırmadan abilik yapmaya çalışıyoruz diplomalı futbol antrenörüyüm bazen amatör takımlarında çalıştırıyorum günler böyle geçiyor yalovada sevgiler
Aynen orası oyle brokeşke su bahıs ortamındakı gıbı guzel hayatlar yasayabılsek ömrüm hastanede gecıyor benım unı ıcın calısıyorum ustune ailevi sorunlar vs vs bu yuzden zaten bırazda bu ortamda bulundugum için mutluyum dertlerı sıkıntıları unutturuyor
omur boyu ıcmem gereken ılaçlar var dostum umarım ılerıde annem gıbı guzel ıyı kalplı bır kadınla bulusup mutlu bır hayat gecırırımHer gecenin ardı sabahtır zaman herşeyin ilacıdır elbet güneşli günler gelir
O gemi buraya gelecek elbet birgun:LOL::LOL:Her gecenin ardı sabahtır zaman herşeyin ilacıdır elbet güneşli günler gelir
ALLAH hayırlısını çıkarsın dostumomur boyu ıcmem gereken ılaçlar var dostum umarım ılerıde annem gıbı guzel ıyı kalplı bır kadınla bulusup mutlu bır hayat gecırırım
gönlüne göre olur inşallah kardeşimomur boyu ıcmem gereken ılaçlar var dostum umarım ılerıde annem gıbı guzel ıyı kalplı bır kadınla bulusup mutlu bır hayat gecırırım
saol abi umarım bu hayatta hep kaybettık ama ıllakı bızde kazancagız sizin gibi dostlar kazandım zaten abiler :)gönlüne göre olur inşallah kardeşim