Geceye çerezlik çıtır bi kupon tutarsa güzel şeyler olur 50 tl si ile yarrın rollıng yaparım beüeni atın ustlerde kalsın kupon :)
aynen kazançtançok izlemek zevk verıcek maçları :)bol sans all star macı varmıs
tamda uyuyacaktım ızleyeyım fazlada kalmamısaynen kazançtançok izlemek zevk verıcek maçları :)
Biz sabaha kadar çalışıyoruz malesef abi :)tamda uyuyacaktım ızleyeyım fazlada kalmamıs
Allah kolaylık versın ne ıs yapıyonBiz sabaha kadar çalışıyoruz malesef abi :)
abi bilgisayar işi davet organızasyon reklamalrını hazırlama gıbıAllah kolaylık versın ne ıs yapıyon
umut kardesım calısıyoruz malesef dedın ya emın ol sana bu dunyada verılmıs en buıyuk nımet suan orda calısıyor olabılmen bunun kıymetını cok cok ıyı bılabi bilgisayar işi davet organızasyon reklamalrını hazırlama gıbı
o anlamda demedım abı uykuyu çok seven bırıyım mızmızlanmak değil bu şey gıbı sevdıgım bıseyı yapamıyorum gıbı ondan malesef dedım uyumayı çok sevıyorum sabahta uyuyamıyorum :)umut kardesım calısıyoruz malesef dedın ya emın ol sana bu dunyada verılmıs en buıyuk nımet suan orda calısıyor olabılmen bunun kıymetını cok cok ıyı bıl
suan uyuyamadıgın ıcın uyku degerlı emın ol ben bır yıldır yatıyorum yat yat bı hal oldum okul falan yokmu senıno anlamda demedım abı uykuyu çok seven bırıyım mızmızlanmak değil bu şey gıbı sevdıgım bıseyı yapamıyorum gıbı ondan malesef dedım uyumayı çok sevıyorum sabahta uyuyamıyorum :)
bu sene uniye hazırlık abisuan uyuyamadıgın ıcın uyku degerlı emın ol ben bır yıldır yatıyorum yat yat bı hal oldum okul falan yokmu senın
hakkında hayırlısı kardesım ıstedıgını alırsın ınsbu sene uniye hazırlık abi
inşallah abi :)hakkında hayırlısı kardesım ıstedıgını alırsın ıns
Kolay gelsin11 7 vardiyasindan herkese bol şans:)