Aga yorulsa nolur , aik bu kalmar kim amk sacmalama lutfen..Gecmis olsun uefada çok yoruldu aik bunu düşünmen lazımdı metin kötü gitmiş üzüldüm adina
3 gun once mac yapti aga hadi dun veya onceki gun yapsa tamam aik gibi takim.kalmar gibi birine 2 tane atardiSacmalayacak bişey yokki yorulmuş yenilmiş demekki başka bı açıklaması yok neyse geçmiş olsun tekrar
Kardeşim gerçekten üzgünüm,, Bakma Kalmara bu sene sen , fazla değil bir kaç yıl önce, bu ligde yıllarca kök söktürdü,,Aga yorulsa nolur , aik bu kalmar kim amk sacmalama lutfen..
Koskoca aik kalmar dneilen aptal takimami yenilecek dedik yenildi iy dep yenlmez alicakdim almadim aptallik iste dusunuyorum almiyorum
Kral hem sonuncu takim , hemde aik iyi ondan 2 gol atardi iy atsaydi izlesen sike sende deridn bos kaleye vurmuo pas atio geriye aptalKardeşim gerçekten üzgünüm,, Bakma Kalmara bu sene sen , fazla değil bir kaç yıl önce, bu ligde yıllarca kök söktürdü,,
Çok üzüldüm kardeşim,, kalmar kötü iken , aik parçalamalıydı,,Kral hem sonuncu takim , hemde aik iyi ondan 2 gol atardi iy atsaydi izlesen sike sende deridn bos kaleye vurmuo pas atio geriye aptal
Abi iste cok sanssizim ya kuran carpsin aik ya hsdi norkopibg yapsa tamam dicem ms2 ona verdim aikin orani 1.55 di suphelendim ya 2 gll atamadiÇok üzüldüm kardeşim,, kalmar kötü iken , aik parçalamalıydı,,
Geçmiş olsun kardesimŞaka gibi :)
Ev sike yapti saldi maci boyle aptal bisey gormedim
Ilk11 fulldu bide.