ne ara costurdun kasayi hayirli olsun.
en son yüklediğime bakmasallah abi masallah allah daha cok versın. bi bana sürtsene
@BronzTV kardeşim ile coştuk bu gecene ara costurdun kasayi hayirli olsun.
bugun bizden baska herkes costu heralde hadi hayirli olsun tekrar ;)@BronzTV kardeşim ile coştuk bu gece
Bizde batıyorduk lutonum sağolsun @BronzTV dedi basalım abi kasayı bas ula dedim sonuc bubugun bizden baska herkes costu heralde hadi hayirli olsun tekrar ;)
Bunu bizim @emana22 ya gösterelimAli abiye dedim ki adın neden lutonbaskanı. Demez olaydım Olanlar olduuuuuu ;)
Ekli dosyayı görüntüle 8651
vay anasını helal olsun abi ben dünkü 20 lirayı 50 yaptım gitti cıty 2,5 takım golü dedim yattım bi 20yi 50 yapamıyoruz sen aldıgın oranlara bak tebrıkler olsunbugun bizden baska herkes costu heralde hadi hayirli olsun tekrar ;)
vay vay vay forumda olmakdan utanıyorum resmen allah daha cok versınAli abiye dedim ki adın neden lutonbaskanı. Demez olaydım Olanlar olduuuuuu ;)
Ekli dosyayı görüntüle 8651
yarın bir rolling yaparız hep beraber coşarız olmazmıvay vay vay forumda olmakdan utanıyorum resmen allah daha cok versın
ya varya valencia ilk yarı atsa belkide 700 800Not: Başlangıç kasası 40 ₺ idi :) Şuan 500+
daha cok kazanmanız dılegıyle abi bende birsey var olmuyor olmuyor yaniyarın bir rolling yaparız hep beraber coşarız olmazmı
totem yap sen bize yarın o bile yeterli :)daha cok kazanmanız dılegıyle abi bende birsey var olmuyor olmuyor yani