Piyasa kötü maalesef Allah yardımcın olsun. Güvenlik kimliğin olsaydı yardımcı olmaya çalışırdım sana.Valla koca samsunda bir iş bulamadım aylardır 29 yaşındayım ilk defa bu kadar zor zamanlar yaşadım başvurulara donen yok sizin yaşadığınız şehirde durumlar nasıl iş olanağı var mi ?
Tesekkur ederim ama kardeşim valla olsaydı iyi olurdu malesef yokPiyasa kötü maalesef Allah yardımcın olsun. Güvenlik kimliğin olsaydı yardımcı olmaya çalışırdım sana.
Yok knkaya ama dedigim işi yapalimValla koca samsunda bir iş bulamadım aylardır 29 yaşındayım ilk defa bu kadar zor zamanlar yaşadım başvurulara donen yok sizin yaşadığınız şehirde durumlar nasıl iş olanağı var mi ?
Bakalım sana dediğim işi halledeyim yaparızYok knkaya ama dedigim işi yapalim
Aynı sorun bende de var, 30 yaşındayım.. piyasada in cin top oynuyor.. hiç geri dönüş yapan da yok, bıktım vallahiValla koca samsunda bir iş bulamadım aylardır 29 yaşındayım ilk defa bu kadar zor zamanlar yaşadım başvurulara donen yok sizin yaşadığınız şehirde durumlar nasıl iş olanağı var mi ?
Ne yapacağız kardeşim böyle mahvolduk valla cepte para pul kalmadıAynı sorun bende de var, 30 yaşındayım.. piyasada in cin top oynuyor.. hiç geri dönüş yapan da yok, bıktım vallahi