benim tercihlerim üstad kupon şeklinde atmadımkupon nerde ben mi goremedim , bizim yarismanin gorseli bu ...
haklısın kardeşim kusura bakmayın forum acemiligi daha önce forum vs katılmadımBaşkan yanlış başlık :) (NBA Tahminlerim 5/6 Oldu) diye bir başlık açabilirsin mesela
Cok iyi tahminlerin var aslında her sey cok iyi ama göze hitap etmiyor yazılar Bi format oturtursan eger emin ol insanlar tahminlerini 4 gözle beklehaklısın kardeşim kusura bakmayın forum acemiligi daha önce forum vs katılmadım
Katılıyorum ben değerlendiriyorum oldukça özellikle o u19 gençlik ligi zamanı güzel ekmek yedirdinCok iyi tahminlerin var aslında her sey cok iyi ama göze hitap etmiyor yazılar Bi format oturtursan eger emin ol insanlar tahminlerini 4 gözle bekle
Valla başkanım bende diyorum niye kimse katılmıyor :)Cok iyi tahminlerin var aslında her sey cok iyi ama göze hitap etmiyor yazılar Bi format oturtursan eger emin ol insanlar tahminlerini 4 gözle bekle
Bak simdi sectigin Macı Bi siteye girip oranı ile beraber isaretle sonra resim olarak neden böyle dusundugunu yazarak paylasım yap resimi kesin yap once yorumunu sonra alta tercihini ve oranını en son da resim yukleden resmi yukle basit olayValla başkanım bende diyorum niye kimse katılmıyor :)
Bilemedim başkanım ya nasıl Bi format yapsam tavsiyeniz varsa alirim
Haklısın üstad da çoğu zaman onları yapacak fırsat bulamiyorum :) malum askeri personel olunca gecem gündüzüm belli olmuyor bende millette alsın diye yayınlıyorum öyleBak simdi sectigin Macı Bi siteye girip oranı ile beraber isaretle sonra resim olarak neden böyle dusundugunu yazarak paylasım yap resimi kesin yap once yorumunu sonra alta tercihini ve oranını en son da resim yukleden resmi yukle basit olay