6 kupon yaptın da kacı tuttu acaba? :)Ekli dosyayı görüntüle 42455
Son bir ayda bu şekil 6 kupon yaptım hepsi tuttu,burda ilk kez paylaşıyorum bakalım 7. Kuponum tutacak mı :) Tutarsa yarın gece rolling ile devam ederiz.
6 kupon yaptın da kacı tuttu acaba? :)
Yarin gece rolde grsz ;)Ekli dosyayı görüntüle 42455
Son bir ayda bu şekil 6 kupon yaptım hepsi tuttu,burda ilk kez paylaşıyorum bakalım 7. Kuponum tutacak mı :) Tutarsa yarın gece rolling ile devam ederiz.
Gordugume inanmadığım İcin teyit gecmek istedim gerci hala inanmıyorum :)İyi oku yazdıklarımı kormusun :)
Gordugume inanmadığım İcin teyit gecmek istedim gerci hala inanmıyorum :)
Yarin gece rolde grsz ;)
Watsaptan atarım ekran görüntüsü ok.
Baskililar bizi yildiramaz diyip modunu dusurme :) sistemin patentini alan @emana22 bile 6 gun ust uste tutturamadi nazar degmesin ;)Bı tane gudubet, cenabet, kenafir gözlü var. Motivasyonumu düşürüyor :)
Baskililar bizi yildiramaz diyip modunu dusurme :) sistemin patentini alan @emana22 bile 6 gun ust uste tutturamadi nazar degmesin ;)
3 gun ust uste yaptım en Fazla :) eskiden iyi tutuyordu simdi tutmuyor bu sistem ama boyle oynarsa tutabilir nba de illa Bi per takımlar takılıyorBaskililar bizi yildiramaz diyip modunu dusurme :) sistemin patentini alan @emana22 bile 6 gun ust uste tutturamadi nazar degmesin ;)
Aynen bu secenekte guzel bunlar illa bir per mala baglar :)3 gun ust uste yaptım en Fazla :) eskiden iyi tutuyordu simdi tutmuyor bu sistem ama boyle oynarsa tutabilir nba de illa Bi per takımlar takılıyor
Aynen bu secenekte guzel bunlar illa bir per mala baglar :)
Yuzde 75 basarı var gecen baya kafa yordumAynen bu secenekte guzel bunlar illa bir per mala baglar :)
Keske abi diyicek kadar kucuk olsam valla seve seve derdim yas takintim var benim gidiom ben yarin rolde gelirim. ;)@emana22 abine soyle biraz feyz alsın uzun zamandır woonlayan kupon görmemiştir o :)
Tebrikler abi@emana22 bey kupon tuttu, yine bok atacakmisin :)
Tebrikler abi
Wpden atarım tahmini abi burada atınca olmuyor kız gelen dul çıkar misaliEyvallah abim sağol. Yüksek basmadik ama bu geceki NBA maçları için biseyler dusunecez.
Wpden atarım tahmini abi burada atınca olmuyor kız gelen dul çıkar misali