Yanlış oynadığın gelir düzeltmeAdamlar iptal yok diyorlar sinirden delireceğim 2 kere kontrol etmelisiniz diyor bir de handikapları ters koymuşlar new york a vereceğiz diye gittik phoneixe verdik 68 tl den olacağız
Gerçekten geldi de sacremento çok rezil oynadı 14.5 handikap bile kurtarmadı 28 fark yemek nedirYanlış oynadığın gelir düzeltme
Ne zaman yanlış oynasam düzeltmen çünkü hep gelirGerçekten geldi de sacremento çok rezil oynadı 14.5 handikap bile kurtarmadı 28 fark yemek nedir
New york o gün tamamen şans veya şikeyle aldi . New york takimi ölü takim bu sene . Takimin skorercisi porzingis yok çünküNEWYORKUNDA BU KADAR FARK YEMESİ ENTERESSAN
bu değilmiydi 20 sayılardan charlotte deplasmanında maç çeviren takım?
yenildiği takımdan dolayı enteresan.New york o gün tamamen şans veya şikeyle aldi . New york takimi ölü takim bu sene . Takimin skorercisi porzingis yok çünkü
atlanta new york chicago bu sene bunlarda iş yok saglam sayi atan adami yok .
Yenildigi takim da booker geri döndü sakatligi gecti ve seriye bagladilar . Suan booker oldugu icin yani skorercisi oldugu icin new yorku ezmeleri cok normal .yenildiği takımdan dolayı enteresan.
aynı ...okun mavisi :)
NBA oynamıyorum son 1 aydır hem uykumu alabiliyorum hemde psikolojimi düzgün tutuyorum.hafta sonları aradaYenildigi takim da booker geri döndü sakatligi gecti ve seriye bagladilar . Suan booker oldugu icin yani skorercisi oldugu icin new yorku ezmeleri cok normal .
Sana bide sunu diyim .
Flashscore veya canliskor apk sini indir kadroda kimin olup olmadigi cikiyor .
Her takimin bi skorercisi var dikkat et yoksa yeniliyor varlarsa her zaman yeniyolar :)
Aynen nba nin o ozelligi var . İlk ceyrek takim 23 sayi fark atiyor ilk yari handi geldi diyosun kapiyosun diger maclara bakiyosun . Aradan 20 dakka sonra bi bakim ne olmus mac dion . 2 inci ceyrek yenilen takim farki 3 sayiya kadar indirmis handide kalmis . Gelde kafayi yeme . 1 den 2 2 den 1 bitme olaylari cok yuksek . Bu iddaa handi ve baremleri yapanlar nasil ayarlio anlamis degilim . Cogu zamanda hep 1 -2 sayi ya alti ya ustu bitiyoNBA oynamıyorum son 1 aydır hem uykumu alabiliyorum hemde psikolojimi düzgün tutuyorum.hafta sonları arada
son dönemdeki maç skorlarını takip ediyorum sadece anlamsız ilkyarılar çeyrekler maç sonuçları gırla