Evet, maç sohbet alanıdır.. çöpçü lowry yanıyor.. toronto müthiş başladı the king north!
kawhi de yok maçta bakalım ne olacak. çok garip bir seri. bir maç birisi çöpçü oluyor birisi star birisi çöpçü oluyor birisi starKlay döktürüyor lowry kendisinin de dediği gibi deplasmaanda daha iyi ama daha curry'nin saha içi şut denemediğini hatırlatalım :)
Aynenkawhi de yok maçta bakalım ne olacak. çok garip bir seri. bir maç birisi çöpçü oluyor birisi star birisi çöpçü oluyor birisi star
yalçın ne maç oluyor be repliği geldi aklıma all star lar devreye girsin artık
Ahahhah valla şuan statta olmayı hayal ettimyalçın ne maç oluyor be repliği geldi aklıma all star lar devreye girsin artık
2.çeyrek çöpçüler oyunda benchAhahhah valla şuan statta olmayı hayal ettim
Golden taraftarı olarak gıttıgımı hayal edemıyordum herhalde kendımı sıkesım geldı repliği canlandı gözümde :)Ahahhah valla şuan statta olmayı hayal ettim
Aynen currynin pozisyon efsaneydiulan jurassic park çöpçü gibi şut kullanıyor haahaa. curry de domalıyor faul alacak faulün peşinde sayı sonrası ete et dişe diş bir maç güzel keyif alıyorum
kawhi ve curry oyunda yok ilk oyunda olan kazanır maçı :)Aynen currynin pozisyon efsaneydi
kawhi ve curry oyunda yok ilk oyunda olan kazanır maçı :)