Oran 3Birinci çeyrek iki ihtimalli minesotaya alınabilir bol şans
Kuponun sonuclanmasini bekliyorumoynadın mı sen
+3.5 tan iyi yakaladim bakalimoynadın mı sen
Atlanta gününde olursa 35 attigi oluyor ama 17 de kaldığında çok oluyor ben alti daha mantikli buldum minesota da kesinlikle daha iyi takimben maç öncesi düşünüyordum aslında minnesotayı, sonra fikir değiştirip atlantaya oynadım. Halbuki torontodan çok tırsıyorum, niye böyle oynadığımı bende anlamadım :)
Ben +3.5 tan aldim ama bu lise olduBirinci çeyrek iki ihtimalli minesotaya alınabilir bol şans
aynenatlanta 35 attığı oluyor evet ama toronto da 40-42 attığı oluyor :) ikimizde kazanalım o halde toronto 1-2 basket atsın yeter :)
Kasayı bastim gelirse cekicem giderse uyucam :)atlanta 35 attığı oluyor evet ama toronto da 40-42 attığı oluyor :) ikimizde kazanalım o halde toronto 1-2 basket atsın yeter :)
İlk iki macta birinden 67 digerinden 63 sayi cikti buda alt olsun bari :dKasayı bastim gelirse cekicem giderse uyucam :)
İkimiz icinde iyi baslangicatlanta 35 attığı oluyor evet ama toronto da 40-42 attığı oluyor :) ikimizde kazanalım o halde toronto 1-2 basket atsın yeter :)
Hadi inşallah sansin bol olsun ben yatar iyi gecelersüperler ya :) pazar gününe etkinlik yapacak para çıktı. Umarım kaybetmem o zamana kadar :)
Hadi inşallah sansin bol olsun ben yatar iyi geceler