aga o kdr mı sıkıldın yaaEn sondaki tam ben
Evlen görürsünaga o kdr mı sıkıldın yaa
herkes sıkayetcı maalesf bu durumdan. evlenıp mutlu olanı gormedım ama umut ıste..Evlen görürsün
Karı dırdırı dünyanın en azap verici durumudur inan banaherkes sıkayetcı maalesf bu durumdan. evlenıp mutlu olanı gormedım ama umut ıste..
bncede özgürlük durumsaldırÖncelikle özgür olmak ne demek? Bunu anlamaya çalışmakla başlayalım,, Ondan sonra Nasıl Özgür olabiliriz ? sorusunun cevabını verebiliriz,,
Özgür olmak: İstediğin her şeyi yapabilmek değildir bilakis istemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda olmamaktır,,
Kişinin kendi tutsaklık koşullarını bilmesi, bu koşulları yıkabileceği yöntemleri , koşulsuz uygulayabilmesi , özgürlüğe giden yoldaki en etkin unsur olarak görülmelidir,,
Dolayısıyla yukarıdaki düşünürlerin , özgürlüğe giden yolda keşfettiği yöntemler, kişiden kişiye değişecektir,,
Kişiye göre değişen tutsaklık koşullarını , yenebileceğimiz , bertaraf edebileceğimiz her yöntem , bizi Özgür kılabilecektir,,
@razor12 Hocam’a hitafen yazılmıştır :)
La yok oyle bisi bu gorus tamamen sımarıklıktsn kaynaklıdır kadın annesine gitse rahatsın ama komple gitse kapısında yatarsın :) 10 gundur bekarım bekarlık sultanlık diyen adamın amk evi bok goturuyorherkes sıkayetcı maalesf bu durumdan. evlenıp mutlu olanı gormedım ama umut ıste..
sevıp evlenenler pek sıkayetcı degıller sanırım onceden uyusabılmek onemlıKarı dırdırı dünyanın en azap verici durumudur inan bana
valla ımkanım olsa evlenırdım herseye ragmenLa yok oyle bisi bu gorus tamamen sımarıklıktsn kaynaklıdır kadın annesine gitse rahatsın ama komple gitse kapısında yatarsın :) 10 gundur bekarım bekarlık sultanlık diyen adamın amk evi bok goturuyor
Hee o konuda haklı ama olum susmuyorlar hiç bıdı bıdı bıdıLa yok oyle bisi bu gorus tamamen sımarıklıktsn kaynaklıdır kadın annesine gitse rahatsın ama komple gitse kapısında yatarsın :) 10 gundur bekarım bekarlık sultanlık diyen adamın amk evi bok goturuyor
Evlen evlen görcem ben senivalla ımkanım olsa evlenırdım herseye ragmen
Allah sabır versin sana :)Hee o konuda haklı ama olum susmuyorlar hiç bıdı bıdı bıdı
reyız yıne dokturmus :)Öncelikle özgür olmak ne demek? Bunu anlamaya çalışmakla başlayalım,, Ondan sonra Nasıl Özgür olabiliriz ? sorusunun cevabını verebiliriz,,
Özgür olmak: İstediğin her şeyi yapabilmek değildir bilakis istemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda olmamaktır,,
Kişinin kendi tutsaklık koşullarını bilmesi, bu koşulları yıkabileceği yöntemleri , koşulsuz uygulayabilmesi , özgürlüğe giden yoldaki en etkin unsur olarak görülmelidir,,
Dolayısıyla yukarıdaki düşünürlerin , özgürlüğe giden yolda keşfettiği yöntemler, kişiden kişiye değişecektir,,
Kişiye göre değişen tutsaklık koşullarını , yenebileceğimiz , bertaraf edebileceğimiz her yöntem , bizi Özgür kılabilecektir,,
@razor12 Hocam’a hitafen yazılmıştır :)