Arkadaslar android için mobil ödeme yapabileceğim yer var mı saatçekim kuralı olmyan
ImzabetArkadaslar android için mobil ödeme yapabileceğim yer var mı saatçekim kuralı olmyan
saat kuralı var oradaImzabet
matbetten yaptm şimdi ücret faturama yansıdı fakat gpa kodu gelmedi hala ilkkez böyle birşey yaşıyorumjojobet,matbet,holiganbet,kavbet. Holigan ve Kavbet'te çark kodu alabiliyorsun ayrıca Kavbet sponsor. Ben jojoyu kullanıyorum uzun yıllardır kullandığım bir site alışkanlık da olduğu için. 10-15 gün önce 50 TL yatırıp 1000 TL çektim, sürekli 50-100 atıp 150-200 çekiyorum zaten hepsi bilinen siteler.
Bana da oldu yakın zamanda hocam matbet'te aynı problem. Yakın zaman dediğim 1 ay kadar oldu. Biraz bekle geliyor kod merak etme.matbetten yaptm şimdi ücret faturama yansıdı fakat gpa kodu gelmedi hala ilkkez böyle birşey yaşıyorum
şimdi geldi baska da kullanmam zatenBana da oldu yakın zamanda hocam matbet'te aynı problem. Yakın zaman dediğim 1 ay kadar oldu. Biraz bekle geliyor kod merak etme.
Bol şans. :)şimdi geldi baska da kullanmam zaten
bir site vardı google in kesitği 26 tl yi de hesabına yukluyordu sankiBol şans. :)
Bu yazdığım 4 site dışında Aresbet'e yatırım yaptım mobil ödeme ile bekleme süresi yok dediler 150 yatırdım 600 çektim. 2 gün sonra 100 yatırdım 280 çekim verdim 48 saat bekleme süresi var dediler bekleme süresi de kuponların sonuçlandığı tarihten itibaren başlıyormuş perşembe akşam 18:00 gibi yatırım yapmıştım pazar akşamı 21:30'da çekim talebi verebilirmişim isterseniz hesabınızı donduralım süre dolduğunda bağlanıp açtırırsınız çekiminizi yaparsınız dediler. :) Arkadaşlara söyledim bağlanıp mobil ödeme yapacağız bekleme süresi var mı diye sorsanıza diye soranlara yok demeye devam ediyolardı. :d Bir daha da başka siteye yatırım yapmadım bu 4 site dışında hocam bilgim yok o konuda, o yüzden 20-25 lira için abidik kubidik sitelere bulaşma hiç boş ver. :dbir site vardı google in kesitği 26 tl yi de hesabına yukluyordu sanki