- 29 Eki 2018
- 2,424
- 513
Bilet dagitimda kazandigim odulu cevirdim 30 dk icerisinde hesabima yatti bu kadar saglam ve kaliteli olduklari icin @Milyarbet e tekrar teşekkür ederim :)
Tebrikler abiBilet dagitimda kazandigim odulu cevirdim 30 dk icerisinde hesabima yatti bu kadar saglam ve kaliteli olduklari icin @Milyarbet e tekrar teşekkür ederim :)
30 dakka ne ya @Milyarbet senin İcin 3 gun demek bu ayıp ya 20 saniye ortalaman var kendine gel :) tebrikler by aradaBilet dagitimda kazandigim odulu cevirdim 30 dk icerisinde hesabima yatti bu kadar saglam ve kaliteli olduklari icin @Milyarbet e tekrar teşekkür ederim :)
Haklisin abi aslinda sabah cekim verdim herhalde kimse yoktu uyandigimda cekim gelmemis dedim 1 dkda yatti :)30 dakka ne ya @Milyarbet senin İcin 3 gun demek bu ayıp ya 20 saniye ortalaman var kendine gel :) tebrikler by arada
Biraz daha geciktirseydi bari fazladan para alirdin ;)Haklisin abi aslinda sabah cekim verdim herhalde kimse yoktu uyandigimda cekim gelmemis dedim 1 dkda yatti :)
Milyarbette mi gecikince fazladan yukluyor bilmiyordumBiraz daha geciktirseydi bari fazladan para alirdin ;)
Evet 1 saatti galibaMilyarbette mi gecikince fazladan yukluyor bilmiyordum
Tuh keske eklenmedi hala demeseymisim :ROFLMAO:Evet 1 saatti galiba
Keske demeseydin :p:pTuh keske eklenmedi hala demeseymisim :ROFLMAO: