Yetismez hocam yarına kalır her halukarda :)Beyler bugün bitirebilir miyiz az bilet kalmış gecede çekiliş olur :)
Bu çok güxel olurda büro kabul etmez@Milyarbet 50 kusur bileti ben kapattım der mod arkadaslarda 50 bileti tüm bilet alanlara eşit dağıtır gecede cekilis olur. Fikir sadece :)
Bencede fazla600 rakam çok fazla değilmi yoksa bana mı öyle geliyor ?
1 ayda bitiyor etkinlik. daha fazla bile sürüyor rakamın en azından 300 400 e çekilmesi lazım.Bencede fazla
Etkinlik bitse dahi aynı numara ve eksik numaraların kontrol edilmesi gerekecektir. 600 Numaralık bir listenin hata çıkmaması için neredeyse tek tek kontrol edilmesi gerekir.Beyler bugün bitirebilir miyiz az bilet kalmış gecede çekiliş olur :)
Haklısın birde işin bu tarafı var :)Etkinlik bitse dahi aynı numara ve eksik numaraların kontrol edilmesi gerekecektir. 600 Numaralık bir listenin hata çıkmaması için neredeyse tek tek kontrol edilmesi gerekir.
Yazı stilinden dolayı üyelerin önceden görebilmesi zor bir ihtimaldir.
(Milyarbet katılım listesinden alıntı)
Bu yüzden çekiliş sırasında bir hata çıkmaması ve 600 bilet için derin bir kontrol gerekiyor. Bu da zaman gerektirir sevgili arkadaşlar. Sonrasında tüm her şey hazır olduktan sonra çekilişin düzenlenmesine sıra geliyor.
Bilginize sunarım.
Hikmet Bey'e çok selam :)Herkese bol şanslar iyi eğlenceler dilerim ..
Kısa süre içerisinde sonuçlanacaktır.
Bu hikmet Afgan degilse ben Hic bisi bilmiyorum gece gunduz calıstırıyorlar cocugu kesin pasaportuna el koydular :)Hikmet Bey'e çok selam :)
Ben bu afganlar kadar çalışkan daha bir ırk görmedim adamlar deli gibi çalışıyorBu hikmet Afgan degilse ben Hic bisi bilmiyorum gece gunduz calıstırıyorlar cocugu kesin pasaportuna el koydular :)
Benim elemanlar hep Afgan Allah razı olsun turklerden kurtuldum kimsenin nazını cekmek yok ver isi yapsınlar bu saatte arayayım kalkar yaparlarBen bu afganlar kadar çalışkan daha bir ırk görmedim adamlar deli gibi çalışıyor
Bu hikmet Afgan degilse ben Hic bisi bilmiyorum gece gunduz calıstırıyorlar cocugu kesin pasaportuna el koydular :)