bence bu kupon gelir tavsiye ederim
Kuponumu oluşturmuştum :) ,yoksa bu kupona kesinlikle oynanır kardeşim,,@gogo bende geleceğine inanıyorum kardeşim fazla değil 20 tl atılsa 200 filan verir
valla kardeşim yalan yok evde misafirler var çıkıpda bir bankamatiğe gitmek nasip olmadı ben oynayamadım ama tavsiye ettim değerlendiren olursa bide tutarsa sen seyret beni üzülsem mi sevinsenmi haha :)Kuponumu oluşturmuştum :) ,yoksa bu kupona kesinlikle oynanır kardeşim,,
Bence arkadaşlar tarafından değerlendirilmeli,,
Anladım kardeşim,,valla kardeşim yalan yok evde misafirler var çıkıpda bir bankamatiğe gitmek nasip olmadı ben oynayamadım ama tavsiye ettim değerlendiren olursa bide tutarsa sen seyret beni üzülsem mi sevinsenmi haha :)
yapma be kardeşim gelsin ya belki oynayan olur bakayım oynayan olacakmı parasına kıyıp da merak ettim :)Anladım kardeşim,,
O zaman tahminlerinden bir tanesi gelmesin :)
Şaka yapıyorum kardeşim , inşallah gelir,,yapma be kardeşim gelsin ya belki oynayan olur bakayım oynayan olacakmı parasına kıyıp da merak ettim :)
Şaka yapıyorum kardeşim , inşallah gelir,,yapma be kardeşim gelsin ya belki oynayan olur bakayım oynayan olacakmı parasına kıyıp da merak ettim :)