Mia khalifa nin storylerinde watford ve sportsbet.io paylasimları cogumuz un tanidigi unlu isimden turk takipcileri icin degisik bir durum olarak görülsede @Sportsbet.io ulusal olarak guvenini gostermis oldu :ROFLMAO:
:ROFLMAO:@Sportsbet.io reklam için ödemeyi nasıl yaptınız?
Akşam olsun yemeğe gerek yok abi. :LOL:Yüksek kupon tutturanlara bir akşam yemeği ayarlasanız olmazmı @Sportsbet.io :) :) :)
Nimeti karıştırma abiYüksek kupon tutturanlara bir akşam yemeği ayarlasanız olmazmı @Sportsbet.io :) :) :)
La bi dur amk hahahhahaaŞu kadını bir elime alsam :) :)
Bu kadın IŞİD'in tehditlerinden dolayı sektörü bıraktı diye biliyorum @Sportsbet.io 'da işsiz kalmasın diye yardım eli uzatmış sanırım helal olsun be :)
El degildir baska bisey uzatmis olmasinlar.Bu kadın IŞİD'in tehditlerinden dolayı sektörü bıraktı diye biliyorum @Sportsbet.io 'da işsiz kalmasın diye yardım eli uzatmış sanırım helal olsun be :)
aehehheheh..@Sportsbet.io reklam için ödemeyi nasıl yaptınız?
Onu kimler eline ..... aldı da bişey olmadı. Sende mi olacak :)Şu kadını bir elime alsam :) :)
Dogru söylüyon biz devede pire kalırız tencere içinde kepçe gibiOnu kimler eline ..... aldı da bişey olmadı. Sende mi olacak :)
Yav cümlenin başını okudum mia Khalifa Dicen sandımŞuan TR piyasasındaki en kaliteli , en güvenilir büro Sportsbet ' tir . Şahsi görüşüm .
Paparayla yaptık :ROFLMAO: :ROFLMAO:@Sportsbet.io reklam için ödemeyi nasıl yaptınız?