Arkadaşlar Masaüstü PC almayı düşünüyorum oyun icin para biriktireceğim baktıgımda masaüstü fiyatları 1500-2000 civarında seyir ediyor . Neden fiyatlar bu kadar düşük ? Bilgisi olan varmı acaba
Niye ucuzladı fiyatlar ? Ben artmasını bekliyordumBen daha yeni toplattım. i7 2 gb ekran kartı 250gb ssd falan. 4k ya toplattım 2-3 gün önce canavar gibi
Orta ölçekli oyun oynanabilen ve iş gören hocamne aradığına baglı jack ,sor cvp verelım ,oyun içinmi ? ,yoksa iş gören bir pc mi istiyorsun
öyle son moda oyunlar oynamam diyorsan i5 4 gbyt ram 1gbyt ekan kartı işini görür , aslında i3 işlemci bile işini görür mesela hedefin çok uksek degılse mesela yeni oyunlar ,sırf grafık oyun zaten 80 gbyt o tarz oyunlar için illakı i7 olacak ** 8 gbyt olacak ekran katı 2gbyt olcak ,benim sana tavsiyem i5 (nesil en düşükde olabilir) ram 4 gbyt ekran kartı 1 gbyt sana yeter .fazlasını ıstesen çok pahalı onu bil derim .Orta ölçekli oyun oynanabilen ve iş gören hocam
Sırf forza horizon için xbox la ps 4 tartışılabilir@LeadeRJacK sırf oyun için bu ara pc almak dünyanın en mantıksız işi , oyun istiyorsan konsol alacaksın ,ps4 al oyunun en kralını oyna ,artı olarak uyulamaları kullan ,pc gibi kullanabılıyorsun ,ps4 en mantıklısı ,ayda 3 tane ücetsiz oyun verıyor pstore
@LeadeRJacK sırf oyun için bu ara pc almak dünyanın en mantıksız işi , oyun istiyorsan konsol alacaksın ,ps4 al oyunun en kralını oyna ,artı olarak uyulamaları kullan ,pc gibi kullanabılıyorsun ,ps4 en mantıklısı ,ayda 3 tane ücetsiz oyun verıyor pstore
[/QUOTE
Ps4 üm var kardeşim :)
Benimde 360 ım vardı hocam satmıştım :) Xbox pek hosuma gitmiyor Ps4 varkenbende x box one s var harıka @LeadeRJacK oyun için konsol tavsiye ederim
konsol olarak one s tavsiye ederim ps 4 ü 2 ye katlar tabi ps 4 özel bir kaç oyun var onları oynayamazsın ama hem pc tarzı hemde konsol xbox harika
monitöre dönüştürücü aldım hem pc niyetine hemde konsol niyetine kullanıuyorum