Bu zamana kadar forumda bulundum çok iyi abiler kardeşler edindim hayatın bazı noktalarında karar vermek lazımdı terse gitti fazla uzatmadan birini kırdıysam özür dilerim hakkinizi helal edin helallik alıp gideceğim dönüşüm yok kendinize iyi bakın.
Nereye ustad? Helali hibbe olsun nedemekBu zamana kadar forumda bulundum çok iyi abiler kardeşler edindim hayatın bazı noktalarında karar vermek lazımdı terse gitti fazla uzatmadan birini kırdıysam özür dilerim hakkinizi helal edin helallik alıp gideceğim dönüşüm yok kendinize iyi bakın.
Hayırdır nereye ?Bu zamana kadar forumda bulundum çok iyi abiler kardeşler edindim hayatın bazı noktalarında karar vermek lazımdı terse gitti fazla uzatmadan birini kırdıysam özür dilerim hakkinizi helal edin helallik alıp gideceğim dönüşüm yok kendinize iyi bakın.
Uzaklara kardeşim öyle gerekti.Hayırdır nereye ?
Helal olsun hakkinda hayirlisi olsun.Bu zamana kadar forumda bulundum çok iyi abiler kardeşler edindim hayatın bazı noktalarında karar vermek lazımdı terse gitti fazla uzatmadan birini kırdıysam özür dilerim hakkinizi helal edin helallik alıp gideceğim dönüşüm yok kendinize iyi bakın.
Kendine iyi bak hakkım varsa helal olsun inşallah dönersin geri.Uzaklara kardeşim öyle gerekti.
Her son yeni bi baslangıc demek hayatın da hep guzel baslangıclar seninle olsun Kardesim
Eyvallah devrem :))Askerliği beraber yedik , Allaha emanet hocam
Çömeze bak senEyvallah devrem :))