KAZANDIIstiklol - CSKA Pamir Dushanbe
i.y 0.5 üst
1.90
KAZANDI
hataylıyım zemin çok kotu ligin en az gol yiyen takımı hatay karşılıklı golü onermem ama bol şans
Hadi bee usta keşke daha önce bilseydim :cautious:hataylıyım zemin çok kotu ligin en az gol yiyen takımı hatay karşılıklı golü onermem ama bol şans
hatay turuda atlar öyle düşünüyorum iyi gidiyorlar basaksehirden deplasmanda 1 gol yedi süper ligin lider takımı hemde maç alt olur tahminim buHadi bee usta keşke daha önce bilseydim :cautious:
Eyv bakalım artıkhatay turuda atlar öyle düşünüyorum iyi gidiyorlar basaksehirden deplasmanda 1 gol yedi süper ligin lider takımı hemde maç alt olur tahminim bu
Hatayın neresindensin Kardesim?dediğim gibi hatay turu atladı oynayan arkadaş varsa tebrikler Ekli dosyayı görüntüle 8141
kırıkhanlıyım hemşerimHatayın neresindensin Kardesim?
Hemseri degiliz :) hatay İskenderun askerlik yapmıstım Ahmet tor kıslası. Mukemmel Bi sehirdi ins Bi gun yolum duser tekrar Kırıkhana cok görev cıkıyordu nasip olmadı gelmekkırıkhanlıyım hemşerim
gelirsen beklerim abiHemseri degiliz :) hatay İskenderun askerlik yapmıstım Ahmet tor kıslası. Mukemmel Bi sehirdi ins Bi gun yolum duser tekrar Kırıkhana cok görev cıkıyordu nasip olmadı gelmek