Ben olsam cep telefonuyla maça çıkar 90. Dakka da 1 gole parayı basar kendi kaleme atardim
Güzel kafa
Güzel kafa
Ne ictiysen aynisindan istiyorum bro :)Ben olsam cep telefonuyla maça çıkar 90. Dakka da 1 gole parayı basar kendi kaleme atardim
Güzel kafa
Başkan ben başkasının yorumunu aldım ama sorarım içtiği şey pahalı değildir ama etil alkol gibi duruyorNe ictiysen aynisindan istiyorum bro :)
Ama yedek kulübesinde futbolcular sürekli telefonla oynuyor bazi maçlarda denk geliyor görüyorum a.q yapilmicak bisi değil :)Başkan ben başkasının yorumunu aldım ama sorarım içtiği şey pahalı değildir ama etil alkol gibi duruyor
Sağlam siteler lisanslı oyunculara hesap actirmaxAma yedek kulübesinde futbolcular sürekli telefonla oynuyor bazi maçlarda denk geliyor görüyorum a.q yapilmicak bisi değil :)
Bro oyuncu zaten kendi adina açmaz :) baskasinin adina acar vurur geçer :)Sağlam siteler lisanslı oyunculara hesap actirmax
Telefon nasil sokulmuyor kardo fenerin macinda da gördüm skertel denen ***** 90 dk boyunca elinden dusurmeditelefon sokulmıyor ama tanıdıga onceden anlasıp yaptıranlar vardır