Firma yetkililerine iletiriz talebiniBu çekilişte olaki imkansız ana eğer bana Ukrayna tatili çıkarsa ben buna gidemem bu benim hiç işime yaramıcak bana onun yerine hesabım nakit olarak yatırım yapar mı site böylelikle çoğu kişinin de mrrkı kaybolur bence çünkü eminim mereka eden var forum da @Dede
Teşekkür ederimFirma yetkililerine iletiriz talebini
evet numaralar dolunca olucak çekiliş. 3 ayı bulmaz abartmayın:)Bu çekilişte yılbaşı diyor fakat numaraların dolması 3.ayı bulur ?numara dolunca mı çekiliş olacak @Dede
Bencede 3 ayıbulmaz 1 ay 1.5 ay en fazlaevet numaralar dolunca olucak çekiliş. 3 ayı bulmaz abartmayın:)
Aynen son 24 kaldı24 numara kalmış kart limitim dolmasa alırdım 10 tane ama doldu isde
Aynen son 24 kaldı
Site adamıyım çıkıcak numarayı da biliyorum ama söyleyemem kesinlikle büyük ödül beklemesin ama kimse bana vericeklerSayıyı net biliyosun sen sitenin adamımısın dostum @umut98 :LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL:
Alin da bitsin su biletler beyler ben patladim bu haftasonu kupa maclarindan
Ben yeminliyim cekilis olana kadar oynamam zaten dun amcaoglu Sheva25 e 10 bilet aldırdım battı kendimi suclu hissediyorum :)@emana22 abi bi el at su işe ya epeydır bılet almadın sen :)
Ben yeminliyim cekilis olana kadar oynamam zaten dun amcaoglu Sheva25 e 10 bilet aldırdım battı kendimi suclu hissediyorum :)
Para babalari derken ben baktim ilerlemiyor 30 bilet daha aldim ordanda bisiy cikmaz sa tek umudum turk hava yollari:)