Liverpool'da Dejan Lovren ve Roberto Firmino'nun son antrenman çıkmaması Jürgen Klopp'un planlarını fazlasıyla bozdu. Savunmada Virgil van Dijk'in cezalı, Joe Gomez'in de sakat olması nedeniyle Joel Matip ve Fabinho görev alacak. Bayern Münih'te ise cezalı Thomas Müller'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Arjen Robben ve Corentin Tolisso karşılaşmada forma giyemeyecek. Liverpool, Premier Lig şampiyonluğunu daha fazla önemsemesine rağmen Bayern Münih'i de geçmek için sonuna kadar uğraşacaktır. Niko Kovac yönetimindeki Bayern Münih'in ise nereye kadar gidebileceğini kestirmek ciddi anlamda zor. Ancak Anfield Road'da oynanacak ilk maçya karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyorum. Oranı arttırmak için 2,5 Üst tercihine de yönelebiliriz.
Liverpool'un muhtemel 11'i: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Keita; Salah, Firmino, Mane
Bayern Münih'in muhtemel 11'i: Neuer; Kimmich, Sule, Hummels, Alaba; Martinez, Thiago; Gnabry, James, Coman; Lewandowski
Liverpool'un muhtemel 11'i: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Keita; Salah, Firmino, Mane
Bayern Münih'in muhtemel 11'i: Neuer; Kimmich, Sule, Hummels, Alaba; Martinez, Thiago; Gnabry, James, Coman; Lewandowski