- 9 Tem 2019
- 895
- 641
Hayat bizi resmen dört işlemle sınar. Gerçeklerle çarpar, ayrılıklarla böler, insanlıktan çıkarır ve sonunda topla kendini der.
Kendisi tam anlamıyla idölümdür.
Bütün mutluluklar birbirine benzer adlı eserinde geçer, lakin rus aslında alıntı yapmıştır. Yani söz Lev'e ait değildir. Kime ait olduğu bilinmiyor.Hayat bizi resmen dört işlemle sınar. Gerçeklerle çarpar, ayrılıklarla böler, insanlıktan çıkarır ve sonunda topla kendini der.
Hadi ya bende bu söze aşıgımmBütün mutluluklar birbirine benzer adlı eserinde geçer, lakin rus aslında alıntı yapmıştır. Yani söz Lev'e ait değildir. Kime ait olduğu bilinmiyor.
O nedemek anlamadimSon 2-3 gündür forum muhasır medeniyetler seviyesinde :)
Söve söve sövecek takım da maç da kalmadı. :LOL:Son 2-3 gündür forum muhasır medeniyetler seviyesinde :)
Seviyemiz yükseldi sohbet kalitesi vs anlamında :)O nedemek anlamadim
Söve söve sövecek takım da maç da kalmadı. :LOL:
knka bir avuç kumarbazız kalite bizde ne gezerSeviyemiz yüksekleşti sohbet kalitesi vs anlamında :)
Suriyeleri gonderdıgımız gıbı dede de bos ınsanları forumdan gonderıyor bro galıba cıdden sevıyemız eskısı gıbı guzel oldu nazar degmesın kavga gurultu vs yokSeviyemiz yükseldi sohbet kalitesi vs anlamında :)
Geçen biri atıp kesiyordu aman aga 5 lira ver abi diye özelden mesaj yazanlar doluşmasında başka bişi istememSuriyeleri gonderdıgımız gıbı dede de bos ınsanları forumdan gonderıyor bro galıba cıdden sevıyemız eskısı gıbı guzel oldu nazar degmesın kavga gurultu vs yok
Aynen öyle Allah bozmasınSuriyeleri gonderdıgımız gıbı dede de bos ınsanları forumdan gonderıyor bro galıba cıdden sevıyemız eskısı gıbı guzel oldu nazar degmesın kavga gurultu vs yok
bosver raporla geç dostum bızede cok oldu oyleGeçen biri atıp kesiyordu aman aga 5 lira ver abi diye özelden mesaj yazanlar doluşmasında başka bişi istemem
Bu forumda öyle kişilere yer yok bi raporuna bakarGeçen biri atıp kesiyordu aman aga 5 lira ver abi diye özelden mesaj yazanlar doluşmasında başka bişi istemem
Eyv dostum ben gambazlamayı sevmiyorum ne bileyim kişligim de yok ama dede görür elbetBu forumda öyle kişilere yer yok bi raporuna bakar
Yakının olur tanıdığın sevdiğin ayrı mesele ama bu foruma sırf bunun için geliyorsa hiç düşünme raporla @razor12 sireni açıp gelir hemenEyv dostum ben gambazlamayı sevmiyorum ne bileyim kişligim de yok ama dede görür elbet
Senin durumlar nasıl dostum kazanabiliyormusunYakının olur tanıdığın sevdiğin ayrı mesele ama bu foruma sırf bunun için geliyorsa hiç düşünme raporla @razor12 sireni açıp gelir hemen
Ligler yokken çöküş başlar bende her sene aynı ligler başlayınca toparlarım şu bültende sürekli olarak kazanç sağlamak çok zor zatenSenin durumlar nasıl dostum kazanabiliyormusun