.
Son düzenleme:
Son saniye neler oldu öyle :)
Şaşırttı o asist son saniye hocam beni .Fenerbahçe içerde son saniyede son hücumda çok maç verdi belli olmaz dicektim yine verdiler. Tebrikler diyelim. :)
Aynen ekstraydı ama içerde verdikleri Zenit ve özellikle Valencia maçından sonra şaşırtmıyolar. Valencia maçı son 1:10-1:20 fln kala 8 farkla öndelerdi uzadı oradan, uzatmada da yine 7-8 sayı öndelerdi 2 dk kala oradan da maçı vermişlerdi. :)Şaşırttı o asist son saniye hocam beni .
Delaney 76-77'de çok kritik 3'lük attı sonra da güzel bi asist yaptı çekti fişi güzel maçtı. Tebrikler
Milano dönüşte 3 lüğüde kaçırdı :) orada bitti herşey...Delaney 76-77'de çok kritik 3'lük attı sonra da güzel bi asist yaptı çekti fişi güzel maçtı. Tebrikler
Anadolu efes şampiyon olura 300 salladım. daha 400-500 daha atmayı düşünüyorum 1 hafta içerisindeBarcelona iki gün önce yaktı beni 10 liraya 300 alacaktım Valencia kazanır son maçtı son çeyrek 13 farktan gelip aldılar seviyolar geri dönüşleri bugün de geri düştüler bi ara 7-8 sayı. Efes-Real-Barca final four yapar çok çok yüksek ihtimalle zaten. CSKA biraz sallanıyor onlarda toparlar yüksek ihtimalle.
Bol şanslar bakalım istediklerinde yenemeyecekleri takım yok gibi şu anda zaten ama play-off zamanı yapılacak transferleri de bekle bence fikrin değişmese de oranlar değişir şu anda Efes top noktasında zaten oranı daha fazla düşmez. CSKA Real fln ekstra transfer yapar bişey olur Efes oranı yükselebilir çok fazla olmasa da play-off zamanı.Anadolu efes şampiyon olura 300 salladım. daha 400-500 daha atmayı düşünüyorum 1 hafta içerisinde
Tebrikler başkan biz kuruduk