3. Sezon 2. Bölümdeyim şuan güzel gidiyorHastasiyim traileri begenmedim planlananin ustune bi yapim olunca genelde tirt oluyo umarim sasirtirlar
herseye para verıyoruz su netflıx e bı para vermedım bunada baslıcam gıbı ne kadar aylık ucretı3. Sezon 2. Bölümdeyim şuan güzel gidiyor
Ben bi arkadasdan ucretsiz giriyorum. Kullanan arkadasin varsa rica edebilirsin. Iki kisi ayni anda farkli farkli 4 kisiye kadar kullanilabilir. Fiyatini bilmiyorum.herseye para verıyoruz su netflıx e bı para vermedım bunada baslıcam gıbı ne kadar aylık ucretı
1 aylık ücretsiz izleme var sanırımherseye para verıyoruz su netflıx e bı para vermedım bunada baslıcam gıbı ne kadar aylık ucretı
aynen onu bılıyorumda sonra kaç tl oduyoruz onu merak ettım1 aylık ücretsiz izleme var sanırım
Bilmiyorum vallaaynen onu bılıyorumda sonra kaç tl oduyoruz onu merak ettım
Götü vermeyecekti derken nasıl bir dizi bu :)Komple izledim dün hanımla, beni sarmadı pek 3. sezon spoiler vermicem ama çok dramatize etmişler duygulara yönelik. Helsinkiye üzüldüm, o götü vermeyecekti :)
Ne yaptı çok merak ettim bitince gelicem tekrar :)Komple izledim dün hanımla, beni sarmadı pek 3. sezon spoiler vermicem ama çok dramatize etmişler duygulara yönelik. Helsinkiye üzüldüm, o götü vermeyecekti :)
Mecaz anlamdaGötü vermeyecekti derken nasıl bir dizi bu :)
Ben de 3. Bölümdeyim abi@barish, Kardeşim şu an 8. Yani son bölümünü izliyorum, 3. Sezonun :))
Mecaz değil kardeş :) sürpriz kaçmasın :)Mecaz anlamda
Mecaz değil yahuu. AhahahMecaz anlamda
mecaz değil kanka o adam erkeklerden hoslanıyor 1. ve 2. sezonda soylemıstıMecaz anlamda