assosyal70
Üye
- 28 Ocak 2019
- 683
- 561
abi inşallah 33 orana yüksek basmıssındır :) genelde gelmez diyip 10 20 basılan kuponlar tutuyor :)Saçmalayıp, kaybetmezsem, 1 haftanın zararını çıkarırım...
Biraz fazlaabi inşallah 33 orana yüksek basmıssındır :) genelde gelmez diyip 10 20 basılan kuponlar tutuyor :)
Özendirici olmayı ve heveslendirmeyi sevmem.Abi basılan miktarı saklamak neden?
Ayrıca şunu anlamadım emena! Tebrik etmiyorsun, "Kazanan bizden yana" demiyorsun. Kupona basılan miktarla ilgileniyorsun. Ya hiç alakadar olmayacaksın ya da seni alakadar etmeyen bölümlerle de ilgilenmeyeceksin.Özendirici olmayı ve heveslendirmeyi sevmem.
Sebebini merak ettim sonrasında tebrik edecektim zaten... Buyumuzsun sormak istedim sadece tebrikler :) umarım istedigin Bi kazanc olmusturAyrıca şunu anlamadım emena! Tebrik etmiyorsun, "Kazanan bizden yana" demiyorsun. Kupona basılan miktarla ilgileniyorsun. Ya hiç alakadar olmayacaksın ya da seni alakadar etmeyen bölümlerle de ilgilenmeyeceksin.
Yok zaten senin art niyetli sormadığına eminim zaten de... Bir kalemde verdim, 1500'ü. Kusura bakma.Sebebini merak ettim sonrasında tebrik edecektim zaten... Buyumuzsun sormak istedim sadece tebrikler :) umarım istedigin Bi kazanc olmustur
Bol sans abi kotu niyetle yazmadım böyle dusundugun İcin sagolYok zaten senin art niyetli sormadığına eminim zaten de... Bir kalemde verdim, 1500'ü. Kusura bakma.
Tekrar kusura bakma. Ters zamana denk geldin.Bol sans abi kotu niyetle yazmadım böyle dusundugun İcin sagol
Sorun yok buyugumuzsun olur arada ;)Tekrar kusura bakma. Ters zamana denk geldin.
bu hafta uşakspora koyalım adapazarlı şampiyon tatanga yazdıracağızTebrikler dehset kupon bole kuponlari banada atin bende30 40 atarim