- 13 Ara 2020
- 1,063
- 302
Takibe aldik kanka bir hedefkoy tek tek gidelim ayrica biraz sakin oynabu periyot 65 den fazla atmasn
Takibe aldik kanka bir hedefkoy tek tek gidelim ayrica biraz sakin oynabu periyot 65 den fazla atmasn
Tamam kardesim. Takibe aldik bakalimiyi gidiyor bu maç sanki su tutsunda 1 kupon daha yapıp zararı kurtaralım sonra önümüze bakalm
1 maç söyle oynyım gameofbetten kayıp bonusu aldım 100 tlTamam kardesim. Takibe aldik bakalim
Npl ligi basketbol 46.5 ust 2. Per1 maç söyle oynyım gameofbetten kayıp bonusu aldım 100 tl
48 da suan 46 görürsem alırm 1 dk içindeNpl ligi basketbol 46.5 ust 2. Per
Kanka takibe al o per 53 gorur gibi51.5 oldu poh kactı maç
49.5 dan aldım üst bu pereKanka takibe al o per 53 gorur gibi
Hadi bol sans yesil yaparsk baslayalim bu siteden benim tavsiye ettifim maclari oynasana kanka gedef 300 koy cek baska yere at
Kanka bugun buradan sana 300 cektiricez sonra baska siteye atip kademeli ilerleyelim eger tartisarak oynarsan kazanirsin bro zarari cikaririzgüzel basşladı 54.5 oldu senın ki
tamam su 2 açık maç tutsundaKanka bugun buradan sana 300 cektiricez sonra baska siteye atip kademeli ilerleyelim eger tartisarak oynarsan kazanirsin bro zarari cikaririz
Tamamdir kanka takibe aldik diger maca da bakalim ne alemdetamam su 2 açık maç tutsunda
Yazi tura gibi kanka insallah kazanirizcok büyük bir aksilik olmazsa gelicek gibi 2 maç ta
bize dik gelir her seferinde :)Yazi tura gibi kanka insallah kazaniriz