bunu canlı izledim tvde. Yeğene dedim şu telefon ile kumandayı al sakla ki zeval gelmesin bi şerefsiz yüzünden. Lan milletin yuvası başına yıkılmış mutlusunuz de mi diyor tövbe tövbe
Ya orada milletin canı yanmış kafa yerinde değil gariban insanlar . Sen ne diyon mk evladı dicekti birisi ona . Tipi aklıma geliyor şuraya bi sayfa küfür edesim geliyor.ulan tövbe yaa . Gene geldi bak aklıma yazayım diyorum geri siliyorum , çayınız var, soba yanıyor mutlusunuz de mi vay ben senin
Reis bak bende ve evde çok şükür sıkıntı yok ben bile olaydan sonra 1 1.5 saat konuşamadım el ayak gitti , 5.5 lik artçı oldu sonra 4 kez falan hissetmedim. O yüzden bu gariplerimi çok iyi anlıyorum. Dünya başlarına yıkılmış ne yapsınlar, olayın farkında bile değillerYa orada milletin canı yanmış kafa yerinde değil gariban insanlar . Sen ne diyon mk evladı dicekti birisi ona . Tipi aklıma geliyor şuraya bi sayfa küfür edesim geliyor.
dün akşam üstü yapılan canlı yayın idiBu yeni sanırım bana denk gelmedi
O haberi yapan kanalın o haberi acan adamin ona izin verenin ve bunlari yayinlayanin
Taaaaaaaaaa anasını avradını sikeyimmmm
Orospu cocuklari siz gidin çadırda yasayin da mutluluğu görün
A haber degil aydinÇok mutluyuz hayatımızda ilk defa evimiz yıkılmış evden daha güzel yer olan çadırdayız şuan çocuklarım enkaz altında ben çok mutluyum Allah reisimize zeval vermesin Allah ondan razı olsun a haberden çok güzel bir haber kanalı habercileri bile bizim ile aynı yerde mutluluğumuzu bile soruyolar ne diyeyim çok mutluyuz
CnnA haber degil aydin