Kupon miktarı ne kadar tuttuEkli dosyayı görüntüle 9419
Bol Şanslar..
84 TL Geniş kupon 2 at 2 at yazdığım yerler tek atılabilir 21 TL ye düşer.Kupon miktarı ne kadar tuttu
Umarım essekler gelir :) geçende bir arkadaş burdan 61 tl almıştı yoksa senmiydin oda84 TL Geniş kupon 2 at 2 at yazdığım yerler tek atılabilir 21 TL ye düşer.
inş. :) yok o ben değildimUmarım essekler gelir :) geçende bir arkadaş burdan 61 tl almıştı yoksa senmiydin oda
o adanada bu kocaeli adanaya yetişemedik4. Ayak 6 numara Reina de diamendes e dikkat koşu gördü değişik kosabilir
İkilide değerlendir derim yakinsan 4-5 liraya kosaro adanada bu kocaeli adanaya yetişemedik
en son açılan hipodrom yeni değilde işte neyse :)Kocaeli mi var bugün 3 sene aşım istasyonunda çalışmıştım. Hipodrom yeni sayılır sanırım.
Bu da bnmn Kocaeli Altilimen son açılan hipodrom yeni değilde işte neyse :)
Bu da bnmn Kocaeli Altilim
2,3,5,7,8,9,10,11
2,3,5,7
1,2,4
4
2
5,6,8,10
Eyvallah kardeşim,,4.ayaktski 4 numara en sonuncu at olmasına rağmen ,idareli kaçıp ,geriden gelenlere direnecek tır,diye düşünüyorum,,bakalım nasipbolşans
Kardeşim,,kelimelerle yazılacak kadar kolay olsa anlatırım:)şu ganyan işini bana anlatabilecek var mı
Mesleği bırakmadan önce yoktu hipodrom aşım istasyonu vardı. Ayabakanda bize gelmişti :)
aynen bu yarışlarda herşey olur at atı geçer kısmetinde varsa yazdığın gibi gelir.Eyvallah kardeşim,,4.ayaktski 4 numara en sonuncu at olmasına rağmen ,idareli kaçıp ,geriden gelenlere direnecek tır,diye düşünüyorum,,bakalım nasip