- 3 Ara 2018
- 12,128
- 8,355
Selam arkadaşlar Temmuz başına kadar giremeyeceğim gibi görünüyor. Sınava 3. Kez gireceğim bu sefer kazanmam gerek bu yüzden bir süre yokum. Ara ara girmeye çalışacam hepinizi bol şans beni unutmayın
Allah zihin açıklığı versin. Sınavı 1 ay erkene çektiler diye duydum. Umarım herşey istediğin gibi olur. Bahtın açık olsun..Selam arkadaşlar Temmuz başına kadar giremeyeceğim gibi görünüyor. Sınava 3. Kez gireceğim bu sefer kazanmam gerek bu yüzden bir süre yokum. Ara ara girmeye çalışacam hepinizi bol şans beni unutmayın
Eyvallah abimAllah zihin açıklığı versin. Sınavı 1 ay erkene çektiler diye duydum. Umarım herşey istediğin gibi olur. Bahtın açık olsun..
bol şans kardeşim.Benim biraderde gircek bu sene sınava o da çok gergin.Allah yardımcınız olsunSelam arkadaşlar Temmuz başına kadar giremeyeceğim gibi görünüyor. Sınava 3. Kez gireceğim bu sefer kazanmam gerek bu yüzden bir süre yokum. Ara ara girmeye çalışacam hepinizi bol şans beni unutmayın
kpss miSelam arkadaşlar Temmuz başına kadar giremeyeceğim gibi görünüyor. Sınava 3. Kez gireceğim bu sefer kazanmam gerek bu yüzden bir süre yokum. Ara ara girmeye çalışacam hepinizi bol şans beni unutmayın