- 17 Ocak 2019
- 6,187
- 11,879
04/06/2007 sizin için sıradan bir tarih olabilir. Ama benim için bir dönüm noktası herkes hayatında bir insana değer verir canından çok sever o da benim için çok farklıydı. Lisede tanışmıştık, lisede insanın kalbi orospudur canı kimi istiyorsa onu koklamak ister ama bu öyle bir şey değildi. Canımdan çok sevmiştim.çocukluk aşkı derler ya Suheda benim hem anamdi hem canimin diğer parçası. Ben dünyaya geldikten 6 ay sonra annem vefat etmiş akciğer kanserinden. Belkide bu yüzden ona baglanmam çok daha başka oldu. Bana her sarildiginda fotoğraf dışında görmediğim nannemin sarilisini hissettim. Bana en güzel duyguları yaşattı. Ben lisede eheyecanına hakim olamayan biraz daha hızlı yaşamaya çalışan bir tiptim alkollede sigaraylada erken tanışan bir tipim. Onun babasiysa bornova merkez camiinde imamdi. Içimizde birbirimizi değiştirmeye çalıştık ama olmadı neysek oyduk yinede kopamadik birbirimizden böyle kabul.ettik kendimizi. Çok sevdik çok çok mücadele ettik her seyimizi ortaya koyduk ta ki 04/06/2007 ye kadar çesmeye yazliga gidene kadar. Annesi babası kemer taktiği için hayatta kalıyor Suhedam arka camdan fırlayıp vefat ediyor. Oz babamı yaptıklarından dolayı hala sevmedim sevemiyorum ancak Suhedamin annesi ve babası benim ailem oldular. Kimse kendi hayatını secemez . Ben annemide Suhedamida çok özlüyorum. Onlar yoksa kime bu bayramlar?
(Kafam cok yuksek s acmalamis olan olabilirim cumlelerde kusura bakmayin)
cool dice
(Kafam cok yuksek s acmalamis olan olabilirim cumlelerde kusura bakmayin)
cool dice