Ayni duygulari harfi harfine yaşadim kardesim . Ama tek fark seninki mutlu son ile bitmis .benimki ise mutsuz sonla :)Hepsi bence bilgili sabirli birazda sans olcak , herseyden otesi bu mereti borcla , krediyle , nakit avans la oynamiycaksin kendine ayirdigin kaybettiginde sana koymuycak rakamlarla oynayip kazandinmi bir ihtiyacini goruceksin kaybettigindede saglik olsun diyiceksin , bundan 10 sene once abimin evin faturalarini ve 300 tl gibi bi parayi bana verip bunlari al yarin git ode dedigini ve o gun aksam saat 8 gibi bizim orda tombala vardi cebimde 20 tl + 300 fatura parasi var ilk seans a giriyim ddm 20 tl paranla kart basi 5 tl ve ilk 3 seans bedava ddm neyse ben hep teke kaliyorum ilk seanslar bitti ve kendi parami kaybettim seytan aklima girdi dediki bu kartlar hep teke kaliyor oynamaya devam et ve fatura parasindan son 20 tl kalana kadar oynamaya devam ettim tabi agladim agliycam o derece ayni kartlar elimde ve son 20 tl o sirada biri bana naber falan dese bile aglarim yani suratim alev topu gibi vucudumda bi sicaklik var anlatamam o duyguyu neyse son seans 2.cinko ve tombala yaptim 180+280 bi el daha oynadim bir daha tombala yaptim ve arkama bakmadan kactim yasadigim hisler dehset vericiydi kaybetseydim kendimden ziyade aileme yasaticagim duygular falan neyse o gun anladim emanet parayla kira parasi borc vs ile kumar oynanmaz ve kazanc kapisi degilde kendinize eglence kapisi yapin bu isleri yoksa bataklikta debelendikce daha dibe girersiniz ya aynen o misal debelendikce batarsiniz...