Sonunda ne var ne yoksa sıfırladık su bahıslerın normal de yatma sansı kazanmasından daha azdır ben alınca karsı takımdakıler lebron james ksılıyor
ben alınca karsı takımdakıler lebron james kesiliyor şu cümleyi dün belki 15 20 defa söyledim içimden
sorma reyız ya artık kafayı yıcem sıfırım cıdden sıfır yanı su bahıgoyu bıtırelım barı de o son haftaya kadar gıtmem lazımGecmis olsun @Fearlessbacker kotu gitmis :(
ya ne bıleyım aq bunlar bayan olucak bıde erkekten cok atıyo ıbnelerDirek gorzow kazanır deseydin ya kanka. Basktbolda alt üst zar atmaya benzer
Aynen o kadar yatirim yapip gun gun emek verdiniz bari orda sona gitmek lazim bakarsin ora donderir sansi yinesorma reyız ya artık kafayı yıcem sıfırım cıdden sıfır yanı su bahıgoyu bıtırelım barı de o son haftaya kadar gıtmem lazım
umarım umarım ya yoksa donsuz kalıcaz :)Aynen o kadar yatirim yapip gun gun emek verdiniz bari orda sona gitmek lazim bakarsin ora donderir sansi yine
özeline baksana len aydın :)Hiç sorma 20 gündür hep kaybediyorum sağlık olsun yapacak bişey yok umut
yatırırlarsa şükretBeyler konu dışı ama bu betpark 100 tl çekim verdim atm ile yatırır mı bu herifler
O kadar mı vahim :)yatırırlarsa şükret
O konuda cekenler olmusta atm mi papara bilmiom ama yollarlarBeyler konu dışı ama bu betpark 100 tl çekim verdim atm ile yatırır mı bu herifler