maçın sonlarına doğru de bruyne'nin attığı golle bu kupon geldi dedim Ve olanlar oldu yazıklar olsun city :(
************* bunlar bende500 basmıstım gitti battık yineEkli dosyayı görüntüle 37386
maçın sonlarına doğru de bruyne'nin attığı golle bu kupon geldi dedim Ve olanlar oldu yazıklar olsun city :(
Yazik olmus bugun goze en net gelen ustluk macti bide gecmis olsunTek golden 25 oran tertemiz gitti , Tesekkurler liverpool
Ekli dosyayı görüntüle 38588
Diger secenekler gi i 4.5 alt yazacaktim . Vazgectim ust yazdim atarlar diye düşündüm yaktilar tertemizYazik olmus bugun goze en net gelen ustluk macti bide gecmis olsun
Yapma be
Bunlarda bari erken atsaymis kufur eder gibi 90 ı beklemisler forumumuz yine formunda
diğer kuponumdada 1.5 üst vardı benim hudder inadına 90+da attı şerefsizler
En olmayacak kuponlar rahat geliyor , rahat gelecegini düşündüğün maclar gelmiyor , biktirdi artik bu döngü
iy 1.5 üstlerden korkuyordum bende zenit 1 gol atamadı 600lira çöpe gittiEn olmayacak kuponlar rahat geliyor , rahat gelecegini düşündüğün maclar gelmiyor , biktirdi artik bu döngü
Şike yaptılar ilk yarı maçı izledim bu Liverpool değil dedim ikinci yarı üst üste 2 tane atınca bu maç alt olacak dedimTek golden 25 oran tertemiz gitti , Tesekkurler liverpool
Ekli dosyayı görüntüle 38588