gece korner saydıracağım sana öyle kolay uyumak yok kalan 25 tl ile 3 lü korner kmbini aldım gelirse kavurmalı pilav var foruma baş davetlide @acarbey02400 öğrenci kardeşim biliriz öğrenciliği makarna ağacı çıkacak içinde dua eder hiç değilse bize hahah :)Haydi bol sanslar
Gelsinde abi yeterki acarbeyin yemegi bizden olsun :) uyumayio gerekirse :)gece korner saydıracağım sana öyle kolay uyumak yok kalan 25 tl ile 3 lü korner kmbini aldım gelirse kavurmalı pilav var foruma baş davetlide @acarbey02400 öğrenci kardeşim biliriz öğrenciliği makarna ağacı çıkacak içinde dua eder hiç değilse bize hahah :)
ver gazı bp olsun iyisinden :)haydi @xmen7772 patlat siteleri
kalp kalbe karşıymış bak yeğen aynı şeyi düşündükabi sevilla napıyor
Beni uyutmuodun sen yattinmi abi kacma gel korner sayicaz 25 dk iyi cikti bakalimgece korner saydıracağım sana öyle kolay uyumak yok kalan 25 tl ile 3 lü korner kmbini aldım gelirse kavurmalı pilav var foruma baş davetlide @acarbey02400 öğrenci kardeşim biliriz öğrenciliği makarna ağacı çıkacak içinde dua eder hiç değilse bize hahah :)
24 den sonra olmadi 45 e kadar belli olmaz bakalim belki samba olur ikinci yariolabilirde olmayabilirde arkadaşlar bakalım 2 yarı çalışırsa korner gelir chacopense maçı zor korner oluyor