- 3 Ocak 2020
- 2,927
- 4,368
Teşekkürler.Bol şanslar
Bol şans hocam.İlk maçı ikimzde almışız.Ben de şu kuponu deniyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 42406
1.set tie break bakalım.Dun kwiatowskiye karşı cok kötüydü klizan. Ama kazandi. Bugün ayni şekilde dewam edemwywcegini dusunuyorum
BolşansAkşama kadar hedef 2500 yapmak.Sabah ufak kuponlar alcam.Hedefe ulaşırsam 2-3 arkadaşa güzellik yapcam.
connel düşündüğümüzden daha kötü bir oyuncuymuş.1.set tie break bakalım.
connel ve katar voleybol maçlarını araştırdım macları izledim ama ne yaparsan yap şans olcak hocamconnel düşündüğümüzden daha kötü bir oyuncuymuş.
yok ya, ben de 2.setin sonunu izledim. çok kötüymüş connel. normal yenilmesi. beni verdikleri oran aldattı. 1,55 oran açmak nedir ya backhand vuruş yapamayan oyuncuya, sürekli savunma yaptı connel. bi tane sert vuruş yapamadı.connel ve katar voleybol maçlarını araştırdım macları izledim ama ne yaparsan yap şans olcak hocam
İlk seti güzel oynadı.İkinci sette çoğu topu fileye taktı anlamadım bendeyok ya, ben de 2.setin sonunu izledim. çok kötüymüş connel. normal yenilmesi. beni verdikleri oran aldattı. 1,55 oran açmak nedir ya backhand vuruş yapamayan oyuncuya, sürekli savunma yaptı connel. bi tane sert vuruş yapamadı.