Aynen bizim saheser de ordan yedi cezayı hangi site acabaBu amasyadaki site büyük siteymiş herhalde 10263 kişi yemiş diye gördüm dün twitterda kupon paylaşan adamın biri yazmıştı.
yatırımı boşver atm diye söz verip havale ile gönderenler bile varBenim anlamadığım şey şu havale ile para yatırma bu kadar tehlikeliyken neden sitelerde hala havale ile yatırım seçeneğinde ısrar ediyor?
Markodan gectim gecende atm dedi iğneler havale yaptı hepsi aynı dumen amk elemanı bakkala gonderemeuen adamlardan atmden cekim bekleyen kafamıza tukirimyatırımı boşver atm diye söz verip havale ile gönderenler bile var
banada retro ile betasus yaptı sağolsun gelir bizede yakındaMarkodan gectim gecende atm dedi iğneler havale yaptı hepsi aynı dumen amk elemanı bakkala gonderemeuen adamlardan atmden cekim bekleyen kafamıza tukirim
Banka ziraatmıydı cunku hep bu bankadakiler ceza yiyor onu da cozemedim tesaduf olamazBana o ceza mümkün değil gelmez full ecopayz kullanıyorum da istanbulda yiyen arkadaşım mevcut
DenizbankLisanssız Bi siteden oynuyordum hep havale b
Banka ziraatmıydı cunku hep bu bankadakiler ceza yiyor onu da cozemedim tesaduf olamaz
farketmez benim o hesabıma 1 hafta içinde 30 k dan fazla para girdi ve ben kara listeye alındım ama dediğim gibi bu 9 ay öncesiydi. benim gibi neden bankanızdan olasınız ki veya ya 9 ay içinde belki kanıtlama taktiklerini geliştirdilerse? bunlarıda düşünün yani ATM ATM diye uyarıyorum sadece. bana ATM ile 22k para gelmesine rağmen bloke kondu. ha aldım mı aldım fakat herkes benim kadar şanslı olmayabilirAtmden olmasının avantajı , tamam farkediyorlar ama ispatlayamıyorlar , ( farketmeleri içinde düzenli olarak hesabına yatırım olması gerekli , eğer havale olarak gelseydi o paralar şuanda cezayı yemiştin belki bakiyene bile el konulurdu
farketmez benim o hesabıma 1 hafta içinde 30 k dan fazla para girdi ve ben kara listeye alındım ama dediğim gibi bu 9 ay öncesiydi. benim gibi neden bankanızdan olasınız ki veya ya 9 ay içinde belki kanıtlama taktiklerini geliştirdilerse? bunlarıda düşünün yani ATM ATM diye uyarıyorum sadece. bana ATM ile 22k para gelmesine rağmen bloke kondu. ha aldım mı aldım fakat herkes benim kadar şanslı olmayabilir
paparaya aktif olarak sürekli oynadııgmda bir ay içinde 2-3 k komisyon ödüyordumben Papara hariç hiçbir şekilde ne yatırım nede çekim yapıyorum
O günden sonra hep EcoPayz ile yapıyorum işlemlerimi, papara ya bazen uğruyorum ama ATM den de olsa çekim yapmıyorum bu sadece sizlere uyarı amaçlıydı yani demek istediğim ATM ye de çok fazla güvenmemeniz başınız ağrımasınGeçmiş olsun dostum umarınm bidaha tekrarlanmaz