- 3 Eyl 2018
- 3,113
- 1,490
arkadaşlar varmı güzellik yapıcak bir arkadaşımız eski üyelere ilk gönderimi ben yapıcam yeni üyelerden varsa takas etmek isteyen ilk o yollar 150 papara vericem 150 jeton
Eski. Yeni ayrimi nasil yapiyosun....hangi tarihteki uyeler eski. Millat ne...merak ettimarkadaşlar varmı güzellik yapıcak bir arkadaşımız eski üyelere ilk gönderimi ben yapıcam yeni üyelerden varsa takas etmek isteyen ilk o yollar 150 papara vericem 150 jeton
Eskiden kastı güvendiği ve tanıdığı kişiler forumda .Eski. Yeni ayrimi nasil yapiyosun....hangi tarihteki uyeler eski. Millat ne...merak ettim
limit veriyor o sürekli ya 3000-5000kardeşim papara ile para yükleyebiliyon jetona
aynen öyle güvenilirliği olan üyeler var benim gözümde örneğin @mosquitos42 .Eskiden kastı güvendiği ve tanıdığı kişiler forumda .
aynen öyle güvenilirliği olan üyeler var benim gözümde örneğin @mosquitos42 .
ayrıca teşşekkür ediyorum yerime cevap verdiğin için .
şuanda papara da görünmüyor yatırım seçenekleri arasında banka havalesindede yok jeton iyi hoş para yatırmak dertkardeşim papara ile para yükleyebiliyon jetona
Hızlı havale yapşuanda papara da görünmüyor yatırım seçenekleri arasında banka havalesindede yok jeton iyi hoş para yatırmak dert
Aynen oyle, anca bi siteye atip capraz cekim yapacaksın o da ugrastiriyorşuanda papara da görünmüyor yatırım seçenekleri arasında banka havalesindede yok jeton iyi hoş para yatırmak dert
bu başlığı bir yerden hatırlıyorum
havale işlerine girmiyorum hocam ya jetonda yasal değil malesefHızlı havale yap