Yarasa5561
Üye
- 28 Eki 2018
- 24
- 10
Jetbetting i bilen varmı beyler güvenilirmi acil yardım 970 tl yatırım istiyorlar swiften ilk defa böyle bişey duydum para çekmem için şartmış güvenilirmi paramızdan olurmuyuz yardm acil??
ne için yatırım istiyolar biraz daha detaylı bilgi verirsen bizde elimizden geleni yapalım ki şuan bile tokat için istediklerini sezdim yaniJetbetting i bilen varmı beyler güvenilirmi acil yardım 970 tl yatırım istiyorlar swiften ilk defa böyle bişey duydum para çekmem için şartmış güvenilirmi paramızdan olurmuyuz yardm acil??
+1ne için yatırım istiyolar biraz daha detaylı bilgi verirsen bizde elimizden geleni yapalım ki şuan bile tokat için istediklerini sezdim yani
Yatirma kardes para cekmen icin 870 istemek nedir sakami bu hicmi anlamiosun baskan dumen oldugunuJetbetting i bilen varmı beyler güvenilirmi acil yardım 970 tl yatırım istiyorlar swiften ilk defa böyle bişey duydum para çekmem için şartmış güvenilirmi paramızdan olurmuyuz yardm acil??
Site link atarmisin bakicamSuansite hesabında 8bın kusur lira paramız var para yatırıp bahıs yaptık bu parayı kazandık fakat para cekim talebinde bulundugumda oncelikle. Bize 970tl swift para yatırman gerejiyor dedi ondan sonraki işlenlerinizde para cekim taleplerinde problemsiz devam edebilirainiz dıye biley dediler
ha işte bende bunu soruyorum diyoki hem 8kyı vermicek hemde gider ayak 1knı alıcaz diyor kesinlikle yatırmaSuansite hesabında 8bın kusur lira paramız var para yatırıp bahıs yaptık bu parayı kazandık fakat para cekim talebinde bulundugumda oncelikle. Bize 970tl swift para yatırman gerejiyor dedi ondan sonraki işlenlerinizde para cekim taleplerinde problemsiz devam edebilirainiz dıye biley dediler
Site link atarmisin bakicam
[/QUO www.jetbetting90.com
hocam nasıl bi fantezi için bu kadar istiyor onun sormaktı amacım :)La ne bilgisi seni yatırıcaz sonra ... diyorlar :)
50tlSiteye kaç para yatırdınız da 8 k oldu
Bu site çakma bı hata yapıp 50 TL yatirmssiin 8 bin yapmadın onlar sana yatan maçları tuttu göstermiştir. Bakiyeme arttırmanın için. Tezgahları boyle işliyor bunların.Paradan vazgec diyosunuz yani fena koyacak ama napalım hazmedecez